2777
2789
عنوان

خانوما یلحظع بیایید بنظرتون شوهرم راست میگه یا دروغ ⁉️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4362 بازدید | 187 پست
چیکار کنم 😭 😭 😭 😭 😭 بابام اینا روستان من بچه دارم من نمیدونم چرا اینطوری شد همش بخدا می‌دیدم چت ...

کاش محکم وایسی

به خدا پیر میشی

بهونه رو بذار کنار 

این اتفاق تازه نیست خودتو گول نزن

جای امن باش و بهش بگو که بزرگتر تکلیف رو روشن میکنن من کاری به تو ندارم

اون میخاد آرومت کنه چون گوهی که خورده یه فامیل رو به جون هم میندازه...

حق نداری مثل من تو سکوت خون دل بخوری...

من ملاحظه همه رو کردم جز خودم

الآنم مثل یه سنگ شدم

حتی نمیتونم برای بچه هام مادری کنم...

انقد که افسرده م...

قصه هاشو گوش نکن...

جای طلبکار و بدهکار عوض شده...

اون زنیکه وقتی داشت غلطاشو میکرد زیر ظاهر مومنش باید فکر اینجاشم میکرد...

ببین اگه تو این کارو با داییش کرده بودی زبونم لال الان شوهرت و مادرش  و زن داییت هزار تیکه ت کرده بودن

ساده نباش

با همسرت همکلام نشو

حق و حقوقت رو بگیر و پرستش کن سمت همون هرزه 

این هرزه ها قابلیت اینو دارن چند نفر رو همزمان ساپورت کنن...

دلت فقط به حال خودت و سادگیت بسوزه...

بزار خیالت راحت کنم...شوهرت دروغ میگه..توی اقوام یه آقایی بود که نظامی بود..خیانت کرد رفت با یه زن شوهر دار...زنش طلاق گرفت...ولی هنوزم سر کارش هست دو سال بعدشم ترفیع گرفت ...پس بدون همسرت داره تورو به بدترین شکل بازی روانی میده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار کنم 😭 😭 😭 😭 😭 بابام اینا روستان من بچه دارم من نمیدونم چرا اینطوری شد همش بخدا می‌دیدم چت ...

به خانواده‌ات بگو

الان برو به مادرت بگو

نمیدونی چه بلایی سرت اومده خوندن اون پیام‌ها و موندن تو این زندگی برای تو آغاز انواع بیماریها، افسردگی‌هاس

بعدازاین تو زندگی نمی‌کنی همیشه تو زندگیت بهش شک داری

فکر می‌کنی اون مثل الان که لو رفته رفتا می‌کنه؟ بهت میپره و صدتا انگ بهت میزنه که تو مریضی تو شکاکی و انواع فحش‌ها نثارت میشه و تحقیرت می‌کنه

لطفا برای یه بار هم که شده بیا بگو میخوای آخرش با این زندگی چیکار کنی؟؟؟

اگه میخوای بمونی که هیچییی اعصاب بقیه رو هم بهم نریز با گفتنش ولی اگه میخوای شوهر آشغالت رو مثل یه زباله پرت کنی از زندگیت بیرون همین فردا برو درخواست طلاق بده

نگران آبروی اون بی‌آبرو هم نباش من جای تو بودم خودم میرفتم مستقیما آبروی این آدم پست رو جلو همه می‌بردم و چهره واقعیش رو به همه نشون میدادم تو نگران آبروشیییی؟؟؟

درکت نمیکنم واقعا درکت نمیکنممممم

خیلیییییی زیاد ساده ای همینجوریه که این همه وقت بهت خیانت کرده متوجه نشدی از بس خوبی بابا دروغ میگه ...

یه عمر خوبی کردم

چشم پوشی کردم

تهش هیچی نیست

استارتر به فکر خودت باشد اندازه سر سوزنی دلت میسوزه و از حقت نگذز...

تو واقعا نمیدونی تو چه موقعیتی هستی 

اینا انقد بیشرمن که شوهرت با زن داییش بوده 

میفهمی یعنی چی ؟؟؟

کسی که همچین گوه بزرگی میخوره فکر کردی از چیزی میترسه؟؟؟

اینا همه مظلوم بازیشونه باهم نقشه کشیدن بری خونه پیش شوهرت تنها شی بعد سرتو زیر آب کنن چون میدونن داییش بفهمه هم زنشو میکشه هم شوهرتو  

احمقی که به داییش نگفتی ؟؟؟

برگشت به آزادی🕊

چقدررر احمقی تو اخه زن چقدددررر

طرف ماه ها شایدم سالها با ناموس داییش خابیده .

این فقط ی موردشه تو چطور میتونی بازم گگران ابرو و جون اون باشی؟ 

چطور میتونی ثانیه ای خشمتو کنترل کنی ک مبادا ابروش بره ‌؟

وای خدای من چقدر پلشتی وااییی

تاحالا برا هیچ چی تو مجازی انقدر حرص نخورده بودم

شوهر خواهر منم خیانت کرد و کثافت کاری حتی گزارش دادیم ب حراستشون ولی انگار نه انگار 

خیالت راحت 

دروغ میگه 

سفت باش

بگو ب درک ب جهنم 

خودم میخواستم شکایت کنم راحت شدم حالا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شوهر خواهر منم خیانت کرد و کثافت کاری حتی گزارش دادیم ب حراستشون ولی انگار نه انگار خیالت راحت دروغ ...

حس ششم خودم میگه اینا نقشه هست میخواد طوری مثلاً کنه از سرکارش بگن این خیانت نکرده اصلا منو بفرستن پیش مشاوره تمام تقصیر ها بیوفته گردن من ولی من بخدا قسم ازشون شات دارم به زنداییش پیام دادم از ترسش دیلیت زد تو اینستاگرام و منو بلاک کرد از همه جا 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدررر احمقی تو اخه زن چقدددرررطرف ماه ها شایدم سالها با ناموس داییش خابیده .این فقط ی موردشه تو چطو ...

خوب چیکار کنم 😭 ؟

الان براش پیام دادم شما میخوایین منو روانی جلوه بدین هرچی بلا اومد سرت حقت بود 

حالم ازشون بهم میخوره نمیتونم بفهمم 

از دیشب مثل جنازه ها شدم 😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو واقعا نمیدونی تو چه موقعیتی هستی اینا انقد بیشرمن که شوهرت با زن داییش بوده میفهمی یعنی چی ؟؟؟کسی ...

میخوام با اکانت دیگه به داییش پیام بدم بگم بگم زنت هرزه هست هواست باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا برای یه بار هم که شده بیا بگو میخوای آخرش با این زندگی چیکار کنی؟؟؟اگه میخوای بمونی که هیچییی ا ...

نمیدونم خودمم 😭😭😭بقران مثل جنازه هام نمیدونم چیکار کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب چیکار کنم 😭 ؟الان براش پیام دادم شما میخوایین منو روانی جلوه بدین هرچی بلا اومد سرت حقت بود حال ...

این یعنی ترسیدی حس ضعف داری 

کافیه کوتاه و سرد و سفت جواب بدی 

مینوشتی ب درک 

برام نه کارت و نه کرده و زنده ات مهم نیست و تمام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نمیدونم خودمم 😭😭😭بقران مثل جنازه هام نمیدونم چیکار کنم

هنوز نمیدونی ؟!!🖤