2777
2789
عنوان

دخترخالم از وقتی ازدواج کرده چسبیده به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آدم ازدواج میکنه شرایط قرق مثکنه اونم دلش نمیخاد اونجوری باشه منم با دختر خالم درحدی ضمیمی بودیم ...

خب چرا مگه الان نمیتونید رفت و آمد کنید؟!احساس میکنم خودشو میگیره یا فکر میکنه شاخ غول شکسته

بعضی مردها نمیذارن خانم با فامیلش رفت وامد کنه

توفامیل داریم حتی بعد چندسال بچه دارشدند رفتیم خونه شون اقا فقط اول اومد سلام داد اخرهم خداحافظ

بقیه تواشپزخونه بود ....

گله ای نداریم دیگه همسرش اینجوریه

خوش باشند باهم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من مجردم تقریبا همسنیم ۱ سال اختلاف سنیمونه

بنظرم خیلی قشنگ بکش کنارراون یک ادم موقعیت طلب هست و الانم چون توشوهر نداری نمیاد سمتت دوروز دیگه شوهر کنی پیداش میشه 

یا میخاد خیلی زن باسیاستی باشه و شوهرشو جذب کنه  و از اون ور بوم افتاده یا حال و بالش خوش نیست و حوصلخ ‌کسی نداره که ببشتر میگم مورد اول هست

اینکه چسبیده به شوهرش خوبه خداروشکر ولی خب این وسطا روابط خودشم جفظ کنه بد نیست برا وقتایی که با شوه ...

بلاخره باید یکی و نگه داریم پیشش بنالیم  از کارای شوهر😂😂😂

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

وای  یکی از فامیلا مام همینجوره قبلا خیلی صمیمی بودیم از وقتی شوهر کرده انگار  موشک هوا کرده انقد قیافه میاد ک نگو   تازه هر دو مون متاهل هستیم 

🫥🫥🫥 

همچین هم با شوهرش پز میده ک نگو 

شرایط همسرامون هم مثل همه هر دو خوبن تازه همسر من کمی بهتره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم خودشو نمیگیره فقط بعد از ازدواج آدم واقعا درگیر میشه منم قبل ازدواج همچین رابطه ای با دختر عمو ...

چرا مگه الان چه اتفاق خاصی افتاده؟حتما باید بعد ازدواج قطع رابطه کنید؟😑

خب چرا مگه الان نمیتونید رفت و آمد کنید؟!احساس میکنم خودشو میگیره یا فکر میکنه شاخ غول شکسته

چرا میتونیم کل نامزدی من جوری شده یود ک کلا خونه مادرشوهر میموندم وثت نمیشد ذوقمون زیاد بود بعد چندین سال دوستی بهم رسیده بودیم بعضی وقتا با اونم میرفتم بیرون خیلی ام آدم اولویتاش فرق میکنه صدردصد وقتی ازدواج میکنی باید اولویتت همسرت باشه وگرنه زندگیت بهم میخوره اینو وقتی متاهل شدی میفهمی الانم که خودمونم اصلا وقت نمیکنم حتی خونه مامانم برم چند باری اون اومده خونمون ولی خیلی کم شده ارتباطمون دیگه ولی چت اینا میکنیم همیشه

شوهرش ا۱لا این مدلی نیست خودش اینجوری میگه

ازکجا میدونی اینطوری نیست

اتفاقا کسی شوهر ذلیله شوهرش بگه بریم خونه فامیل تو

اونم چون تابع هست انجام میده

ماهم می دیدیم این رفت وامد نمیکنه تا یک جاهایی بوبرده بودیم اما نه به این شدت که نیاد پیش مهمون  که با خانمش نسبت نزدیک داره نشینه اونم وقتی برای دبدن نوزاد دوسه روزه اش رفتیم 

که خانمش با اون وضعیت بیاد بشینه پیش مهمون

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶