2777
2789

امشب دوباره پنیک گرفتم و حالم بد شد به خاطر یه حادثه که یه زن روانی برام رقم زد و توی تاپیک آخرم گفتم

خیلی به علت اون اتفاق فکر می کنم

به اینکه چرا یه مادر پدر باید در قبال اینکه به بچشون گفتی از جلو در برو کنار می خوام ماشین بیارم بیرون  بیان به یه نفر حمله کنن و بزننش

تازه اون زن حامله هم بوده و یه بچه دیگه تو شکمش داشته با شکم حامله حمله کرد به من حتی فکر بچه تو شکم خودش رو هم نکرد که همین نشون میده این جور افراد دارن عقده های کودکی نزیسته خودشون رو زندگی می کنن اصلا دغدغه اشون بچه خودشون نیست 

که چرا واقعا بعضی از مادرهای نسل جدید فکر می کنن کسی نباید حتی به بچشون بگه از جلو در برو کنار

چرا انقدر جوگیرن این جور افراد چرا فکر می کنن الان همه جهان هول محور توله اینا باید بچرخه و کسی نباید بگه برو کنار

بعضی ها نه ادب و تربیتی یاد بچه هاشون میدن نه هیچی تازه طلبکار همه هم هستن

عقده هاتون از بچگی خودتون رو برید درمان کنید رو بچه هاتون پیاده نکنید

عقده کردید که تو بگی میزدن تو سرتون و بهتون اهمیت نمی دادن بعد اومدید خود بچگیتون رو با بچه هاتون یکی می کنید و در واقع دارید از اون خود کودکی له شدنتون دفاع می کنید

این بچگی شما نیست برید اول مشکل عقده خودتون رو حل کنید بعد بچه بیارید وگرنه این بچه رو هم داغون می کنید

مثال بارزش همین زن حیون که با شکم حامله حمله کرد به من

زنی که ذره ای اصلا به فکر بچه اش نبود حتی بچه تو شکمش

اینکه این جور افراد میگن رو بچمون حساسیم دروغ رو بچتون حساس نیستید حساس بودید تربیت درست انجام می دادی و شده واسه امنیت بچه تو شکمت هم شده روانی بازی در نمیاوردی

شماها عقده ای هستید نه حساس به بچتون

خدا تو هیمن شب عزیز به زمین گرم بزنتشون و تقاص کاری که با من کردن رو بگیره از این دوتا آدم لجن

واقعا نمی دونم چرا باید این بلا سر من میومد

چه کار کرده بودم مگه اصلا

همه رو جمع نبند

بعدم حرفات اصلا درست نیست فقط این نیست که بده

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لحن گفتنت چطور بود؟ شاید بد برخورد کردی اونطوری رفتار کردن وگرنه ادم سالم که اینطوری نمیکنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

لحن گفتنت چطور بود؟ شاید بد برخورد کردی اونطوری رفتار کردن وگرنه ادم سالم که اینطوری نمیکنه

لحن من بد نبود

اصلا گیریم لحن بد باشه

باید بیای تو خونه مردم فحاشی و تهدید و حمله کنی

هیچ لحنی دلیل بر این کار نمیشه

لحن من بد نبوداصلا گیریم لحن بد باشهباید بیای تو خونه مردم فحاشی و تهدید و حمله کنیهیچ لحنی دلیل بر ...

منم کسی به بچم با لحن بد حرف بزنه ناراحتم میکنه 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعذ میگن معلم هها بدن 

نمیدونن چ موجوداتی تو مدارس در حال رشد هستن

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
همه رو جمع نبندبعدم حرفات اصلا درست نیست فقط این نیست که بده

کلمه بعضی ها رو مشاهده نکردی تو متن

حرفام کاملا هم درسته

منم مامور بیان تمام بدی ها نیستم یک مورد که دیدم رو گفتم

اصلا خوندی چی نوشتم

مطمئنم نخوندی

انگار شما هم از این دست افرادی

کم نیست ماشاالله

منم کسی به بچم با لحن بد حرف بزنه ناراحتم میکنه

اولا که من لحنم بد نبود

دوما با لحن بد بگم و ناراحت هم بکنه هیچ اجازه و توجیحی برای اینکه بری وارد خونه مردم بشی فحاشی و تهدید کنی و زن و شوهر حمله کنید مردم رو بزنن نداره

واقعا درکتون نمی کنم 

اولا که من لحنم بد نبوددوما با لحن بد بگم و ناراحت هم بکنه هیچ اجازه و توجیحی برای اینکه بری وارد خو ...

چیو درک نمیکنی عزیزم؟گفتم من اگه کسی با بچم با لحن بد حرف بزنه ناراحتم میکنه مگه گفتم اونا کار خوبی کردن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیو درک نمیکنی عزیزم؟گفتم من اگه کسی با بچم با لحن بد حرف بزنه ناراحتم میکنه مگه گفتم اونا کار خوبی ...

آخه احساس می کنم شما داری کار اونا رو تائید می کنی

بله لحن بد ناراحت میکنه

ولی اصلا گیریم من با لحن بد گفته باشم لحن بد مگه دلیلی واسه این دیونه بازی هاست

احساس کردم داری کارشون رو تائید می کنی

کلمه بعضی ها رو مشاهده نکردی تو متنحرفام کاملا هم درستهمنم مامور بیان تمام بدی ها نیستم یک مورد که د ...

باشه همه دنیا بد شما خوب

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

آخه احساس می کنم شما داری کار اونا رو تائید می کنیبله لحن بد ناراحت میکنهولی اصلا گیریم من با لحن بد ...

نه عزیزم ابدا تایید نمیکنم ،این توحش که اینا داشتن  فقط تو باغ وحشا مجازه

1
5
10
15
20
25
30
35
40