2777
2789
عنوان

جن میخواد منو بکشه🥺😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 84 پست
من تا چند روز اول اذیت میشدم فکر کن به پهلو چرخیدم یکی پشتش بهم بود اونم همزمان چرخید سمتم یهو یکی ب ...

منم روزای اوله آخه واییی چکار کردی بعدش😰

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
یا خدا

شبا حتما قرآن باید بذارم بالاسرش وگرنه بیدار میشه جیغ میزنه گریه میکنه بیخودی، دخترمم چندبار گف آقا اونجا وایساده

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس و ترس باعت شده همچین خوابایی ببینی آخه جن انقدر بیکاره بیاد سر به سر آدما بزاره تروخدا یکم منطقی تر فکر کن عزیزم🥲🤍

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

جداا؟ خب چرا داره اینکارو میکنه🥺

هر انسانی از بدو تولد همزادی از جن با خودش متولد میشه که تا آخرین روز مرگش کنارشه فقط دیده نمیشه و اونم تو دنیای خودش زندگی میکنه و حالاتش تو زندگی ما تاثیر داره بخاطر همین ما گاهی بی دلیل گریه می کنیم یا ناراحتیم یا گاهی خیلی خوش شانسیم گاهی یهو بدمیاریم حالا بعضی از این همزادها بنا به دلایلی کافر میشن و شیطانی و فرد و اذیت میکنن و نسبت به خدا و نماز متنفرش میکنن و حتی بختش و میبندن چون حسودن

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
تو ایام پریودی ام‌میشه؟ یه جوری ترسیدم که گفتم دیگه نخونم نکنه جدی جدی بکشتم😢

زنگ بزن مرجع تقلید بپرس

تو پریودی ک نماز نمیشه خوند ولی حصار رو میشه

کلا برا چله گرفتن و این چیزا باید حصار بشی اول بعد شروع کنی 

یا اینکه قبلش آیت الکرسی و ۴قل بخون،ها کن به اطرافت بعد نماز رو ادامه بده 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خط اخر امضات 🤣🤣😂😂😂

والا خو یهو تو یه حرکت انتحاری تعلیق میکنن 😀

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اولین باره نماز باطل سحر رو میشنوم.... من هشت ساله دارم جنگیری و باطل سحر انجام میدم همچین موردی به گوشم نخورده.... دعا داریم واسه این کار ولی تا حالا نماز رو نشنیده بودم جدیده انگاری 

زنگ بزن مرجع تقلید بپرستو پریودی ک نماز نمیشه خوند ولی حصار رو میشهکلا برا چله گرفتن و این چیزا باید ...

زدم تو گوگل اصلا جیزی نیورد دعای حصار زدم اصلا چیزای نامرتبط اورد چی بزنم؟ 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀