2777
2789
عنوان

جن میخواد منو بکشه🥺😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 84 پست
نماز باطل سحر چیه دیگ؟سحر خودش حرامه حالا چجوری نماز باطل داره؟

چه ربطی داره این چیزی ک گفتی؟ 

سحر کردن کسی حرامه

ولی بخوایی برا خودت باطل کنی چرا باید حرام باشه😐😐

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
همه همزاد دارن اگر شیطانی بشه اینوطری اذیتت میکنه

لعنت بهش از کجا پیدا شد اصلا چجوری شیطانی شده😫

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونه اصلا بهت اسیببزنه چون اون نماز ازت مراقبت میکنه

فقط با اخلاص تر و قوی تر بخون

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

والا به تنها چیزی که فکر نکردم جن بود😐اگه توهمه چرا انقدر ترسیدم؟

نمی‌دونم والا چی بگم انکارش نمیکنم چون بارها احساس شون کردم ولی قران بذار تو اتاقت و زیر بالشتت

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ادامه بده ولی قبلش باید خودتو حصار کنیتو گوگل بزن حصار

حصار چیه لطفا بگو😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
صدای چی😰

گهگداری ی صدای مرد ترسناک یبارم مامانم داشت باهام حرف میزد گف فک کردم یکی دیگه جواب داد جفتمون شنیدیم یکی گف نه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

همزادته عزیزم داره مقاومت میکنه ادامه بده نترس تا ازت دور بشه

جداا؟ خب چرا داره اینکارو میکنه🥺

حصار چیه لطفا بگو😭

میگم‌ک سرچ کن تا آیاتش بیاد ،انقد ادامه بده تا باطل شه 

حداقل ۴۰ روز یا ۹۰ روز 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
گهگداری ی صدای مرد ترسناک یبارم مامانم داشت باهام حرف میزد گف فک کردم یکی دیگه جواب داد جفتمون شنیدی ...

یا خدا

من تا چند روز اول اذیت میشدم فکر کن به پهلو چرخیدم یکی پشتش بهم بود اونم همزمان چرخید سمتم یهو یکی با قیافه ترسناک افتاد روم 

متعهد به قلبی که نبود و نخاست تنها برای من باشه 🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.

میگم‌ک سرچ کن تا آیاتش بیاد ،انقد ادامه بده تا باطل شه حداقل ۴۰ روز یا ۹۰ روز

تو ایام پریودی ام‌میشه؟ یه جوری ترسیدم که گفتم دیگه نخونم نکنه جدی جدی بکشتم😢