2777
2789
پس چرا شبیه کسایی هست ک اعتیاد داره 😐

آقا عیب نذار رو جوون مردم

انگار از شدت کار خستس

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😑🤦‍♀️کاش به نامزدش میگفتی گناه داشت

من ک نامزدشو نمیشناختم اصلا نمیدونستم کیه و کجاست ولی بین حرفای خودش بعدا متوجه شدم ک اره نامزد داشته و میخواسته متاهل شه 

منم وابسته ی خودش کرد انقد محبت کرد

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
بدنو از کجا تشخیص دادی😂😂

دیگه دیگه😉

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

من ک نامزدشو نمیشناختم اصلا نمیدونستم کیه و کجاست ولی بین حرفای خودش بعدا متوجه شدم ک اره نامزد داشت ...

خدا لعنتش کنه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
اینقدر قحطی پسر هست که جدیدا اویزون متاهلا میشین؟؟؟ خب دیگه وقتی حلقه داره چرا پیگیری بازباید حتما ر ...

بابا کاری باهاش ندارم یجور میگی انگار می‌خوام زندگی زناشویی شو بهم بزنم😐

اهان ارع پسر خوبیه دمش گرم

آفرین😂

خدا لعنتش کنه

خدا صدددباره اینطور پسرای خائنی رو لعن کنه 

بعد خیلی راحتم ابراز علاقه ی فیزیکی ب من میکرد لفظی ک دیگه کار 24 ساعتش بود

هیچ پسری بدون منظور حلقه دستش نمیندازه مگه پای یه دختر دیگه ای وسط باشه

چی مثلن

یا دوست. دختری یا نشون کرده ای یا یه نامزد 

خیلیا رو دیدم حلقه ساده میندازن و متاهلن

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
یا دوست. دختری یا نشون کرده ای یا یه نامزد خیلیا رو دیدم حلقه ساده میندازن و متاهلن

روز اول از همون پرسید مجردین یا متاهل ولی خودش نگفت مجردها یا متاهل😂😐

یه استاد برا کنکورم داشتم حلقه مینداخت ولی مجرد بود 

اینقدر قحطی پسر هست که جدیدا اویزون متاهلا میشین؟؟؟ خب دیگه وقتی حلقه داره چرا پیگیری بازباید حتما ر ...

چرا تند میری؟؟؟ منم با یه پسر نزدیک یکسال تو رابطه بودم کلی محبت و قربون صدقه و همهه کار کرد اما از روز اول همش حلقه دستش بود ب منم میگف یادگاری یکی از رفیقامع دوسدارم دستم باشه بفکرش باشم همیشه

بعد اخراش از بین حرفاش متوجه شدم ک نامزد داشته

مااز کجا باید بدونیم طرف متاهله یا ن صرفا از روی یه حلقه؟؟؟

همین که میبینی حلقه داره ولی بهش فکر میکنی ازش عکس میگیری شروع اشتباه و کاره غلطیه

از تخته عکس گرفتم توش افتاده ولی در کل کاری ندارم باهاش نه پیام نه تماس نه کرم ریزی تو کلاس تو که منو نمیشناسی قضاوت نکن