2777
2789
چرا تند میری؟؟؟ منم با یه پسر نزدیک یکسال تو رابطه بودم کلی محبت و قربون صدقه و همهه کار کرد اما از ...

دقیقن 

اینم یه رفتار های کرده که من میگم شاید مجرد باشه 

و الکی حلقه بندازه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تند میری؟؟؟ منم با یه پسر نزدیک یکسال تو رابطه بودم کلی محبت و قربون صدقه و همهه کار کرد اما از ...

خودت داری میگی هیچ پسری بی منظور حلقه نمیندازه

بعد میگی از کجا از یه حلقه میشه فهمید طرف مجرده یا متاهل 

دقیقن اینم یه رفتار های کرده که من میگم شاید مجرد باشه و الکی حلقه بندازه

اره خب ببین اگرم متاهل باشن ک لو نمیدن

اکس من 24 ساعته با من حرف میزد تصویری و چت و تماس و ..میگفتم اصلا این وقت اضافم داره بخاد یزمانی خیانت کنه ؟ تهش دیدم نههه قضیه فراتر ازین حرفاس نامزدداره

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
خودت داری میگی هیچ پسری بی منظور حلقه نمیندازهبعد میگی از کجا از یه حلقه میشه فهمید طرف مجرده یا متا ...

طبق تجربه گفت بی منظور نیست 

و اینکه خودش چون از اول نفهمید طرف نامزد داره میگه نمیشه تشخیص داد 

شما ساده بودی عزیزم که باور کردیحلقه انداختن خیلی واضحه دیگه

ن چون خودمم مینداختم همیشه و چون دوسداشتم مینداختم همین الانم حلقه گاهی وقتا دستم میندازم اما هیچچچ احدی تو زندگیم نیس

اما اکسم بود

خودت داری میگی هیچ پسری بی منظور حلقه نمیندازهبعد میگی از کجا از یه حلقه میشه فهمید طرف مجرده یا متا ...

من تا قبلش میگفتم حلقه هم نشونه ی اینه شاید یکی خوشش اومده یا دوسداره چون خودم اینطوریم

اما خب بعد فهمیدن اینکه جریان چی بوده الان دیگ صرفا پسری ک حلقه دستشه بهش اطمینان ندارم ک سینگل باشه