یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گلم آخه برای من قسمت بالا سمت راست یه شیر گرد پلاستیکی داره بخوام ازخود رادیات کم وزیاد کنم بااون ان ...
بله، اون شیر رادیاتوره و برای کم و زیاد کردن مقدار آب ورودی به رادیاتوره، یه شیر هم همونجا پایین رادیاتوره، ولی شیر یا پیچ هواگیری دقیقا روبروی شیر اصلی و همون بالای رادیاتوره
بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
نه، اتفاقا هر چی اون آب ( که بهش میگن آب سیاه) بیشتر بمونه بهتره، چون یه حالت چربی به خودش میگیره و از سولفاته شدن و زنگ زدن رادیاتور و لولهها و پمپ وو و ... جلوگیری میکنه
بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
بله، اون شیر رادیاتوره و برای کم و زیاد کردن مقدار آب ورودی به رادیاتوره، یه شیر هم همونجا پایین راد ...
من فکر می کردم پایینه یه شیرکوچیک داره آخه برای من وداداشم انجام داد گفت شیرکوچیکه رو باز کن چون اون موقع خونه نبودم باهم اومدیم خونه داداشم انجام داد فک می کردم اون شیرکوچیکه رومی گه
اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام