بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😔😔من از ۹۰ درصد کسایی که میپرسم میگن منفی شده منفی شده به خدا امید دارم ولی دل سرد شدم انرژی منفی ...
عزیز دلم اندازه تک تک تار موهات س ک س ترایپ و س ک س لوژی رفتم روانپزشک مشاور روانشناس سر این راه ماشینمون و فروختیم هزینه کردیم ولی نشده دورت بگردم عشقم دورت بگردم استرس باعث میشه بارداریت تاخیر بیافته توکل ب خدا استرس ب دلت راه نده انشالله واسه تو مثبته
عزیز دلم اندازه تک تک تار موهات س ک س ترایپ و س ک س لوژی رفتم روانپزشک مشاور روانشناس سر این راه م ...
ممنون عزیزم انشالله مشکل خودتم حل بشه چون من خفیفشو داشتم خوب شدم با تمرین و تکرار یه گروه تو تلگرام بود نمیدونم هنوزم هست یا نه من سال ۹۸ بود واردش شدم تمرین و تکرار کردم خوب شدم
تو تلگرام بزن درمان واژینیسموس ببین میاد
خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️
شوهرم سالمه فقط خودم تنبلی خفیف دارم که اونم به خاطر اضافه وزنمه وزنم کم نمیشه استپ کردم گفتم آی یو ...
دقیقا منم مثل توام ضافه وزن دارم تنبلی خفیف آزمایش lhدادی اگه یادته چندبود عددش رنج آزمایشگاهت چند بود رنج آز من ۱۱ بود ولی عدد lhمن11.6وضعیتم وخیمهfshتقریبا۵
دوماه دارم بهش انواع ویتامینارو میدم سردخترم یک سال اقدام بودم نمیشو که همسرم رفت آز داد فهمیدیم که اسپرماش به شدت ضعیفه ۱۹ میلیون بود دکترمیگفت اصلااحتمال بارداری وجودنداره ولی به لطف خداشد ولی اران نمیدونم اونی که میخوام میشه یان