2777
2789

من اصلا بعضی افکار مردم این جامعه رو درک نمی کنم.

دغدغه هاشون برام بیگانه ست.

اینکه پشت سر دیگران حرف میزنن و غیبت می کنن ببخشید ولی میخوام بالا بیارم.

بعضی اوقات برای اینکه مامانم ناراحت نشه به حرفاش گوش می کنم ولی توی دلم از غیبت و قضاوت بیزارم.

اصلا انگار برام تعریف نشده است.

تو همین سایت بعضی مواقع میام میبینم مثلا یه خانومی یه سوالی پرسیده و گفته در صورتی مجردم رابطه‌ی جنسی دارم و همه اومدن بهش فحش دادن و من واقعا از این رفتار تهاجمی برگام میریزه.

حتی اگر خودم هم مخالف اون سبک زندگی باشم انگار یه دیواری مانعم میشه بخوام راجع به زندگی خصوصی دیگران و چیزی که به من مربوط نیست نظر بدم.

یا مثلا کسی بگه من سه تا بچه دارم بقیه نظر میدن.

اسم مردم رو مسخره می کنن دلم میخواد اون صحنه رو ترک کنم.

انگار من اصلا مثل اینا نیستم دائم حس اذیت شدن می کنم.

دلم میخواد جایی باشم که همه در کنار هم زندگی مسالمت آمیز داشته باشن بدون اینکه تو زندگی هم دخالت کنن و هم رو قضاوت کنن.

بچه تر که بودم دوست داشتم همیشه تو ایران بمونم ولی الان احساس می کنم من این جامعه رو دوست ندارم.

بگید که احساسم طبیعیه و کسایی مثل من هستن؟‌یا نه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط دو خط اولو خوندم و دیدم شما هم داری همین کار و میکنی

دیگه نخوندم 

پشت سر مردم حرف میزنید تازه براش تایپیکم زدید

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
کشوری که بهت پیشنهاد میشه سوییس هست

منو مسخره می کنید؟‌؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

فقط دو خط اولو خوندم و دیدم شما هم داری همین کار و میکنیدیگه نخوندم پشت سر مردم حرف میزنید تازه براش ...

کدوم تاپیکم پشت یر دیگران حرف زدم؟؟

کمتر دروغ بگید

کدوم تاپیکم پشت یر دیگران حرف زدم؟؟کمتر دروغ بگید

دقیقا همین تایپیک 

«من اصلا بعضی افکار مردم این جامعه رو درک نمی کنم.

دغدغه هاشون برام بیگانه ست.

اینکه پشت سر دیگران حرف میزنن و غیبت می کنن ببخشید ولی میخوام بالا بیارم.»

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
وااای دقیقا اخلاقت شبیه به منه🥺خیلی اذیت میشم تو این جامعه

همین الان چند تا کاربر اومدن حرفام رو مسخره کردن.

اصلا نمیفهمن چی میگم.

کاش یه راهی باشه.

دقیقا همین تایپیک «من اصلا بعضی افکار مردم این جامعه رو درک نمی کنم.دغدغه هاشون برام بیگانه ست.اینکه ...

خب اینکه میگم غیبت برای من حال به هم زنه کجاش حرف زدن پشت سر دیگرانه؟؟ من دارم راجع به حس و حال خودم توضیح میدم.

متوجه هستید اصلا؟؟