2777
2789
عنوان

فکر میکنم معلمم عاشقم شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ماشرایطونمیدونیم ولی من خواهرانه میخوام بهت بگم منم دوران کنکورم به یکی ازاستادام این حسوداشتم ...

کاملا موافقم 

ولی دوستام هم‌ متوجه شدن که زیاد به من توجه میکنه من فقط پیش دوستام معذب میشم که اینجور فکر میکنن 

خیلی ساده ای باور کردی پسر ۲۳ ساله معلم دختر ۱۸ ساله

معلم ۱۸ساله هم داریم عزیزم چوم کسایی که فرهنگیان قبول میشن دوران دانشجوییشون میتونن کارکنن وحتی سابقه کاربراشون حساب میشه

کاملا موافقم ولی دوستام هم‌ متوجه شدن که زیاد به من توجه میکنه من فقط پیش دوستام معذب میشم که اینجور ...

ببین من تومحل کارم به همه چ اقایون چ خانومای بیمارمیگم عزیزم چون بیمارهستن

پس دلیل نمیشه خوشم ازشون بیادکه

کاملا موافقم ولی دوستام هم‌ متوجه شدن که زیاد به من توجه میکنه من فقط پیش دوستام معذب میشم که اینجور ...

ببین من تومحل کارم به همه چ اقایون چ خانومای بیمارمیگم عزیزم چون بیمارهستن

پس دلیل نمیشه خوشم ازشون بیادکه

ببین من تومحل کارم به همه بیمارامیگم عزیزم چ خانوم چ اقا ولی للیل نمیشه که خوشم بیادازشون

معلم ۱۸ساله هم داریم عزیزم چوم کسایی که فرهنگیان قبول میشن دوران دانشجوییشون میتونن کارکنن وحتی سابق ...

اولا که از ترمای بالاتر نه تو هیجده سالگی  بعد عقل کل به نظرت میان معلم ۲۳ ساله  مرد را میذارن برا دانش آموزای دختر 

تدریس معلمای مرد تو مقطع متوسطه ممنوعه 

نهایت تو مناطق محروم اونم معلمای مرد سابقه دار 

ولی تو میخوای باور کنی راحت باش