2777
2789
عنوان

چیکار کنم

41 بازدید | 8 پست

یازدهم انسانیم این ۱ ماهه کسی که دوسش داشتم ی لاته فامیله ولش کردم چسبیدم به درس 

خانواده درک نمیکنن نمیزارن برم دانشگاه، میگن چون دخترم نمیزارن و چون دخترم باید خودم خونه نباشم و سر صدا میکنن،میگن درس چیه،حمایتم‌نمیکنن میخوام‌دوباره درسو کنار بزارم برم سراغ پسره چیکار کنم؟

ببخشید این رو میگم اما خانواده اسکلی داری بهت قول میدم بری سراغ پسره هم افسرده میشی هم بدبخت محکم بچسب یه درست و باهاشون بجنگن خواهز من دانشگاه رو ول کرد با اینگ نمراتش عالی بود خاستگار پولدازشم ول کرد رفت زن یه لات شد براش سرویس بدل خرید و سرشم هوو آورد افسردش کرد 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید این رو میگم اما خانواده اسکلی داری بهت قول میدم بری سراغ پسره هم افسرده میشی هم بدبخت محکم بچ ...

خودمم میدونم اسکلن بدمم‌نمیاد

خب چجوری بچسبم میگن چون دختری باید جا نمونی خونه، انرژی منفی میدن،کتاب برام‌نیخرن،تنهام،باهاشون راحت نیستم،کسیو ندارم باهاش حرف بزنم فقط تنها کسی که آرومم‌می‌کرد و قربون صدقه میرفت همین پسر بود که ولس کردم

میفهمی چی میگم یعنی از تنهایی پناه بردم به این پسر

این دیگه اوج بدشانسی بوده

بد شانسی نبوده اسکل بازی خواهرم بوده که قول حرف های عاشقانه اون لات رو خورده و خواسته حتی بخاطرش رگ دستشم بزنه بعد خاستگار پولدازش که مغازه هشتصد متری و دوتا خونه سیصد متری تو ولیعصر تبریز داشته و مادرش شرطش فقط این بوده که زن آینده پسرش چادر سر کنه بخاطر همین رفته زن اون لاته شده 

خودمم میدونم اسکلن بدمم‌نمیادخب چجوری بچسبم میگن چون دختری باید جا نمونی خونه، انرژی منفی میدن،کتاب ...

ببین عزیز من اگه میتونی برو سر کار خودت برای خودت کتاب بخر و فکر آیندت باش باور کن در آینده اگه بدبخت بشی هیچکس آدم حسابت نمیکنه و تو بخاطر کمبود محبت قول اون پسززو خوردی باور کن لیاقت تو خیلی بیشتر از اون پسر لاته گلم 

ببین عزیز من اگه میتونی برو سر کار خودت برای خودت کتاب بخر و فکر آیندت باش باور کن در آینده اگه بدبخ ...

هیچ امیدی ندارم کار چی تو روستاییم 

از همه چی محرومم به خاطر اینکه دخترم