2777
2789
عنوان

خواستگارم آدم

207 بازدید | 29 پست

مذهبی هست و میگه دوست دارم چادری باشی 

ولی من چادری نیستم و مدام تماس میگیره و میخاد ک باهم اوکی باشیم میگه عاشقت شدم پ از این حرفا من نه جواب پیامشو میدم نه تماس نمیدونم کار درستیه یانه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موندم اینا چرا از اول نمیرن سراغ چادری ها چرا میخوان یکی دیگه رو چادری کنن

اصلا درکش نمیکنم 

توی تماس اخر گفت که شما لقمه دهن من نیستین و بزرگتر از دهن منید منم گفتم خوشبخت بشین حالا تماس میگیره و پیام میده و ....

اصلا قبولش نکن حتی اگر گفت قبول میکنم چادر نپوشی هم ردش کن بره اگه ادمی هستی که استایل میزنی و به خو ...

من اصلا به واسطه کارم همکار اقا دارم بعد حتما باید خوش پوش باشم و به خودم برسم نکته دیگه اینکه اولش نگفت که مذهبیه گراشت یکم جدی بشه گفت خب الان من ملاکمو بگم من دوست دارم چادر بپوشی و با دوستات هم نری بیرون بعد من گفتم چرا از اول نگفتی گفت خب گفتم بزار اول یکم وابسته بشین گفتم من پسر ندیده نیستم که وابسته بشم

همینو بگو بس که پر توقعن

بعد منم چون اضطراب اجتماعی دارم گفتم من عروسی نمیخام چون میترسم و اینا ...

بعد احساس کردم توقعش رفت بالا گفت خوبه هذچی بگم میشه پس

همینو بگو بس که پر توقعن

خیلی بهم برخورده 

احساس میکنم اتفاقا ادم باید معیار های سخت بگیره تا اینجور افراد دور برندارن از دیروز هرچی زنگ میزنه و پیام میده جوابشو نمیدم

من اصلا به واسطه کارم همکار اقا دارم بعد حتما باید خوش پوش باشم و به خودم برسم نکته دیگه اینکه اولش ...

ازون پدرسوخته هاستا

میخواد به یه ادم نیازمند خودش تبدیلت کنه که هیشکی برات نمونه و یه ادم افسرده بشی 

با این مرد چموش سر تربیت فرزندهم به مشکل میخوری

اینجور مردا مستعد خیانتم هستن سریعا کات کن

ازون پدرسوخته هاستامیخواد به یه ادم نیازمند خودش تبدیلت کنه که هیشکی برات نمونه و یه ادم افسرده بشی ...

رابطه ای نیست که کات بشه عزیزم خواستگار بوده خیر سرش...

هیچی دیگه ردش کردی دیگه 

ان شاء الله هردوتون خوشبخت بشید

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️