2777
2789
عنوان

خواستگارم آدم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیامامو عزیزم بخونی بهم نظر بدی گلم

عزیزم کلا ردش کن و بلاک کن کسی که میگه میخوام چادر بپوشی و با دوستات نری بیرون‌صرفا یه ادم کنترل گر بددل شکاک هست که فردا تورو تو خونه زندانی میکنه خودتم میگی خونه و ماشین نداره اصلا چرا این ادم باید فرصت آشنایی داشته باشه حتی!

خب مشخصه به درد هم نمی‌خورید تاپیک زدنت رو نفهمیدم برای چیه؟!بلاک و تمام،🤷 

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
ول کن نیست هرچی بلاک میکنم

بلاخره ول میکنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ول کن نیست هرچی بلاک میکنم

خب اینجا تهدید دیگه!!! برادری پدری عمویی کسی باید وارد عمل بشه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خب اینجا تهدید دیگه!!! برادری پدری عمویی کسی باید وارد عمل بشه

میدونی اینقدر بهم حس اینو داده ک مثلا من انگاری اشتباه کردم بهش نه گفتم ک شک میکنم نکنه من اشتباه کردم ...

اینکارو کردیم همش میگه من نمیدونم غلط کردم یه فرصت بده بیرون همو ببینیم

بابا تو اگه بلاکش کنی طرف کت صد تا شماره نداره اصلا جواب نده فوقش با دو‌تا شماره پیام میده جواب نبینه میره پی کارش فوقش بگو‌دارم با یکی آشنا میشم مزاحم نشین بلاک

بابا تو اگه بلاکش کنی طرف کت صد تا شماره نداره اصلا جواب نده فوقش با دو‌تا شماره پیام میده جواب نبین ...

میدونی اینقدر بهم حس اینو داده ک مثلا من انگاری اشتباه کردم بهش نه گفتم ک شک میکنم نکنه من اشتباه کردم ...

بگم به داداشم؟

چی بگم خب خودتم دو دلی!!!یه کلیات بی طرفانه از خودت و آقا بگو ببینیم چیکار باید بکنی؛!

چی بگم خب خودتم دو دلی!!!یه کلیات بی طرفانه از خودت و آقا بگو ببینیم چیکار باید بکنی؛!

دودل نیستم مطمئنم از منفی گفتنم اصلا به دلم ننشسته 

فقط دلم براش میسوزه

همش میگه من پدرمو تازه از دست دادم 

از هیچ لحاظ بهم نمیخوریم من درس خونده اون دیپلم من کار میکنم تو جامعه بودم کارم حالتیه ک باید اجتماعی بود اون نه فرهنگی خونوادگی هیچی نمیخوریم فقط قیافه داره و صدا 😂خوشگلی ک ملاک نیست خب من میدونی از چی میخورم از اینکه خیلی دل رحمم

دودل نیستم مطمئنم از منفی گفتنم اصلا به دلم ننشسته فقط دلم براش میسوزههمش میگه من پدرمو تازه از دست ...

خب اینطور که خودت میگی که به درد هم نمی‌خورید ایشون احتمالا روی جذابیت ظاهریش حساب کرده بوده حالا باورش براش سخته قبولش نکردی!!! بعدم واقعا ازدواجی که از رو دلسوزی باشه آخر عاقبت نداره خودت و اون آقا رو بدبخت نکن اگه ادامه داد حتما به داداشت بگو ولی اول تهدیدش کن بگو اگه ادامه بدی مجبور میشم به برادرم بگم احتمالا خودش دست برداره