2777
2789
عنوان

اونایی که داداش دارن بیان

146 بازدید | 19 پست

داداشاتون رفیق بابا بودن و دستشون و گرفتن؟

من برادر ندارم و سه تاخواهریم  بعضی مواقع احساس عذاب وجدان میگیرم از اینکه دخترم ...

بالاخره برا بابام بهتر بود همجنسش بودم و پایش بودم و رفیقش  ...همه جا منو باخودش میبرد وتنها هم نبود 

رابطه برادراتون و پدرتون اینطوریه ؟ چون من خوندم بچه ها باوالد همجنسشون بهترین حسارو تجربه میکنن و بعد خوندنش ناخوداگاه این افکار اومد تو ذهنم در حالی که بابام تاحالا چیزی نگفته بهم

نمیدونم چرا اینطوری شدم و از جنسیت خودمو و خواهرام بدم اومده همش میگم کاشکی یکیمون پسربود  فکرکنم بخاطر حرفای مردمه...

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر بهتره اینجوری فکر نکن کاریم ب حرف مردم نداشته باش 

ولی اره خداروشکر داداشای من واقعا کمک بابام هستن کارایی ک من نمیتونم اونا انجام میدن

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

من یه دونه داداش دارم تا الان که ۴۵ سالشه نه تنها کاری واسه هیچ کدوممون نکرده آویزون جیب بابام هم هست اصلا اینجور پسرایی که میگی گم پیدا میشن

🥀ندونسته دلمو به غریبه سپردم ، اون غریبه رو ساده شمردم ، گول چشم سیاهشو خوردم 💔🥀💔 رفت از این شهر ، که دلم رو به خون بکشونه ، جای دیگه آتیش بسوزونه😔🥀 به یاد تیرماه سال ۱۳۸۳🥀🥀💔💔

من بیشتر به فکر بابامم،تصورت غلطه چون همه میدونن دختر واسع پدر و مادر بهتره

من پیج یه روانشناسی کودک و دنبال میکنم همش میگه پسرا بیشتر وقتشون باپدربگذره و رازهای پدرپسری داشته باشن و فلان ...از همون موقع یجوری شدم 

برادر من که موقع بستری شدن بابام تمام قد وایساده بود،بازم یه مشکل اداری بسیار پیچیده برای بابام بوجود اومده بود برادرم کامل پیگیر بود و خداروشکر حل کرد

یا دامادم و برادرش هزینه عمل قلب پدرشون دادن و پرستار ۲۴ساعته گرفتن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
من یه دونه داداش دارم تا الان که ۴۵ سالشه نه تنها کاری واسه هیچ کدوممون نکرده آویزون جیب بابام هم هس ...

اره تو فامیلم دیدم خاله خودم بیشتر از دایی هام بدردخورده ولی نمیدونم دارم از جنسیتم سر حرفای بقیه متنفر میشم...

من پیج یه روانشناسی کودک و دنبال میکنم همش میگه پسرا بیشتر وقتشون باپدربگذره و رازهای پدرپسری داشته ...

ببخشید ولی اکثر این پیجا چرت میگن،به وضوح اگه داداش داشتی میفهمیدی اونی که در نهایت دلسوز و مراقب والدینه دختره

حس میکنم خدا از دستم ناراحته(:روش نمیشه بگه یا...