2777
2789
عنوان

تاپیک فک نمیکردم یه روزی برای رفتن خونه مادرم باید اجازه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 128 پست
دختر ۱۶ ساله دبیرستانیه ( پایه ۱۰ یا ۱۱) و امتحان نهایی داره که تو کنکورش موثره

به هر حال 

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

حق با توعه

چه کنکوری باشه چه نباشه بالاخره جزو اون خونوادس

نمی تونی زرت زرت پاشی بری خونشون زحمت بدی بهشون 

• همیشه عشق باشد 🧡 همیشه برکت •                                                                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر ۱۶ ساله کنکور نداره رفتار خواهرش واقعا زشته منو یاد خودم میندازه😂ولی خب رفت و آمد اگه به انداز ...

عزیزم الان از همون لحظه ای که وارد دبیرستان میشی تمام نمرات تو کنکور نقش داره امتحان ها نهاییه و تاثیر معدل داریم بخدا که کسی درک نمیکنه چه فشار روانی  به ما  بچه ها وارد میشه که اینطور هم میگید

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

به هر حال

ریدی بعد نیگی ب هر حال😂😂😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

با ۴ مین کاربری بیا اسی حالا یه چیزی الان خالت میخواد بیاد خونتون زنگ میزنه به مامانت یا از تو اجازه ...

من مامانم زمانی ک برا کنکور میخوندم به همه فامیل گف الان شرایط درستی نداریم جایی نمیریم ک کسی نیاد

هرموقع هم قراره همو ببینن میرن خونه مادرجونم اونجا میمونن

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
حتی اگه 16 سالش باشه بازم درسا سخت و زیادن نیاز به تمرکز داره

والا ماهم کنکور دادیم و درسامونو خوندیم ولی برا خواهر برادرامون تعیین تکلیف نکردیم!!! بعدم استارتر گفت خواهرم تمام مراسمات و عروسی و عزا رو میره. کسی که انقدرررر سرش شلوغه که به خواهرش میگه نیاد پس عروسی هم نباید بره. در نتیجه اینها همش بهانس