2777
2789
عنوان

تاپیک فک نمیکردم یه روزی برای رفتن خونه مادرم باید اجازه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کنم تو زیاد درسخون نبودی و درک نمیکنی،دختر من خیلی به درسش حساسه حتی نیم نمره براش مهمه و ما رفتو ...

عزیزم یاد بگیر وقتی کم میاری به طرف توهین نکنی ، یعنی چی درس نخوندی؟ من دانشگاه بهترین رشته قبول شدم 

هر حساس بودنی که نتیجه مطلوب نمیاره

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
بچه ها بعضی،وثتا واقعا خانواده اذیت میشه و درس بچه رو بهونه میکنه مثلا خواهر مت میاد میخواد ما هر رو ...

دقیقا ..خواهر من ک می‌اومد یسره لحاف تشک پهن ..ظرف ها بیرون کابینت مامانمم حساس ب تمیزی ...آخرش هم بدون اینکه ریخت و پاش رو جمع کنن میرفتن ..من و مامانم میموندیم با کلی زحمت

با این حرفی ک زدی ب نظر از عهد بوق اومدی🤭

اونوقت یه نینی سایتی که پشت یه اکانت نشسته میتونه شخصیت منو حدس بزنه بابا ایول😂

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

دوروز میخواست بمونه :/

آدمی که ازدواج میکنه باید قبول کنه زندگیش جدا شده و نباید آرامش بقیه رو بهم بزنه.

من خودم نیم ساعت بیشتر خونه مامانم نمیرم و اصلا برای شام یا ناهار نمیرم چون خواهر مجردم گناه نکرده بشینه آشپزی کنه

بچه ها بعضی،وثتا واقعا خانواده اذیت میشه و درس بچه رو بهونه میکنه مثلا خواهر مت میاد میخواد ما هر رو ...

اره دیگه نه اینجوره زیاد اومدن و سو استفاده کردن درسته و نه اونجوری که نذارن طرف هفته ای یه بار در حد چند ساعت بیاد!  

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
درستش هم همینه ما هم تو خانواده مون همین کار رو میکنیم حتی عید هم نمیریم خونه طرف

میدونی هم بچه ی اون خیلی درسخونه هم بچه ی من ،هر دوشون مدارس خاص میرن و ما هم پشتشونیم ،واقعا میبینیم بچههامون چقدر زحمت میکشن 

استارتر اون تاپیک همون اول گفت حوصلمون سر رفته ۲ روز بریم اونجا

گفت دوروز برم درست اما قبلش گفته بود سرهم چهار ساعتم نموندم و خواهرش ادا درآورده. والا همین خانم مثلا کنکوری تولد دوستاش باشه چنان کنکور از یادش بره بیا و بیین ولی خواهرش که بخواد بره یادش میفته به کنکورش!!! 

دوروز میخواست بمونه :/

حس همنوع دوستانشون گل کرده😍😂

هررزو هرروز که امتحان ندارن!!! یه روز کامل نخونه درس چی میشه مگههه!! نه ماه وقت داره این لوس بازیا چ ...

تو یه برهه ای  از لحاظ روانی درس خوندن همه چیز آدمه 

دخترم دنیاست🥰پسرم نیماست😍خدایا شکرت برای داشتنشون