2777
2789

تاپیک خوندم واقعا حرصم گرفت 

اخه یه ادم چقدر میتونه خودخواه باشه

شما میدونین خواهرتون کنکور داره باید شرایط براش مهیا کنین

برای کنکوری یه ساعتم از وقتش نباید تلف بشه

بعد این میخواد دو روز بره بمونه با بچه سه ساله

اصلا منظورم این نیس ک نرین 

ولی میتونی یه ساعت برین برگردین با بچه واقعا تمرکز بهم میریزه

یا هیلی دوس داری مامانت پیشت باشه دعؤتش کن بیاد خونت بمونه

از این بدتر نظراتی بود ک خوندم

اخه یه ادم باید تو مغزش پهن باشه ک این حرفا رو بزنع

اومدن میگن ادمی ک درس خونه تو هر شرایطی درس میخونه

اخه اسکل مگه فقط ب درس خوندنه این بچه بازده درسی میخواد

یا اومدن میگن چرا اجازه گرفتی

وقتی اون دختر مجرده و اونجاس جزو خانواده محسوب میشه و اون خونشه پس هرتایمی دوست داشت میتونه مهمون بگه بیاد یا نه

از این بدتر اگه دختره قبول نشه دوروز دیگ میان میگن خرجت کردیم چطور قبول نشدی

رتبت چند شده

نمیگن ما بیشعور بودیم شرایط براش جور نکردیم

درضمن خانومایی ک اصلا نمیدونین کنکور چی هس یا زمانی کنکور دادین ک نادرشاه بوده لطفا تو تاپیکم حرف چرت نزنین

کنکور از۹۸به بعد هستین نظراتتون برام مهمه در غیر این صورت چرت پرت نگین

تعلیقم شدم فدای سرم حرفمو زدم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

دختر ۱۶ ساله کنکور نداره رفتار خواهرش واقعا زشته منو یاد خودم میندازه😂

ولی خب رفت و آمد اگه به اندازه باشه که مشکل ایجاد نمیشه

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کی تاحالا کنکورو تو 16 سالگی میدن😂

حتی اگه 16 سالش باشه بازم درسا سخت و زیادن نیاز به تمرکز داره

شب را نوشیده‌ام و بر این شاخه‌های شکسته می‌گریم.مرا تنها گذار؛ای چشم تب‌دار سرگردان،مرا با رنج "بودن" تنها گذار.
دختر ۱۶ ساله کنکور نداره رفتار خواهرش واقعا زشته منو یاد خودم میندازه😂ولی خب رفت و آمد اگه به انداز ...

دختر ۱۶ ساله دبیرستانیه ( پایه ۱۰ یا ۱۱) و امتحان نهایی داره که تو کنکورش موثره 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)