2777
2789

اصلا احساس اینکه داره میشه سی سالم ندارم هنوز تا حال هوای بچگی امانقدبیخیال دلم نمیخاد پیر شم دوس دارم جوون بمونم کسی منو میبینن اصن فکرشم نمیکنه سی سالم باشه انگار بیست سالمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۷۴ام

من ۷۳ ام

چنروز پیش مهمونی بودیم زیاد نشستیم زانوم درد گرفت برای اولین بار بعدشم کفش خاستم پام کنم پام نمیشد از ورم پام

اینا از عوارض ۳۰ سالگیه که باهاش روبرو خواهی شد😁

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

پیر شدن به دل آدمه نه به سن و سالش . من یه دایی دارم حدود ۶۰ سالشه . انقدر خوش اخلاق و سرحال و اهل گشت و گذاره که اصلا کنارش خسته نمیشی . مهم اینه که دلت سرزنده بمونه دیگه بالا رفتن سن اصلا بد نیست ، اتفاقا خیلی هم خوبه چون عقل و تجربت دائم بیشتر میشه و خیلی بهتر میتونی زندگی کنی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم