2777
2789
عنوان

فرصت ترمیم مجدد به کنکوریا ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 90 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤝🏻👍🏻تازه سال قبل سنجش کاری کرد تراز همین اشخاص سیو بشه و گند خورده بشه به رتبه های کنکور 403 مگه ...

یجوری دارن میپرن به بچه هایی که فرصت دارن انگار وقتی ترازشون با درصد سی تا پایین تر باز از ما 403ایا بیشتر بود حتی تراز نهاییشونم بیشتر بود ما چیزی گفتیم

هیچی با ۵ اکانتت بیا نی نی سایت امسال بنر قبولیتو ۳ بار میزنن😂😂😂😂

من که قبول میشم شیرینیش هم میارم به شما میدم مرسی که مسخره میکنی اخه من از مسخره شدن خوشم میاد باعث میشه واسه از بین رفتن همین خنده هام که شده تلاشم بیشتر بشه😊

هیق هیق 
یجوری دارن میپرن به بچه هایی که فرصت دارن انگار وقتی ترازشون با درصد سی تا پایین تر باز از ما 403ایا ...

بخدا حق من با تراز 8600 به خاطر تراز سیوی هایی که بود پشت کنکور موندم و به هدفم نرسیدم در صورتی که اونا اون تایم خوشحال بودن 

هیق هیق 
فرقی به حال من نداره ی سری ناراحت از داستان میان اینجا خالی میکنن من که سپردم به خدا جوابشون رو بده

عزیزم حرفت ناراحت کننده بود دیگه

بحث سرنوشت و آینده ست 

طرف از ناعدالتی ناراحته شما میگی نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت ک رقیبا حذف میشن معلومه که ناراحت میشیم ما

@niniyar_5 @niniyar_3 اینجوریه دیگهمن چرا فک میکردم چند کاربری ممنوعه

این خانوم درسته توهین کنند در صورتی که توهینی نشنیدن؟ وقتی منم جواب توهینشون رو دادم دلیلی بر ناراحتی نداره. 

@niniyar_1    

هیق هیق 
عزیزم حرفت ناراحت کننده بود دیگهبحث سرنوشت و آینده ست طرف از ناعدالتی ناراحته شما میگی نمیدونم خوشحا ...

الان 402ایاییم که امسال قبول شدن حق نداشتن برن و خوشحال باشن چون قبولیشون ناعدالتی بود.

یعنی احتمالش هست یازدهم هم مثبت بشه؟ وحشتناکه تو یه ماه دو پایه رو امتحان بدیم

نه عزیزم 

یازدهم بعید میدونم تغییری کنه طبق گفته هاشون

من ترجیح میدم ۲۲ تا امتحان تو خرداد بدم اما فرصت ترمیم داشته باشم