2777
2789
عنوان

فرصت ترمیم مجدد به کنکوریا ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 90 پست
الان 402ایاییم که امسال قبول شدن حق نداشتن برن و خوشحال باشن چون قبولیشون ناعدالتی بود.

آخه تو ایران چه عدالتی هست نه ایران کلا تو دنیا عدالت نیست

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
عزیزم حرفت ناراحت کننده بود دیگهبحث سرنوشت و آینده ست طرف از ناعدالتی ناراحته شما میگی نمیدونم خوشحا ...

به قول ی دوستی کنکور ی نوع رقابته من واقعیت حالمو گفتم و تهش نوشتم امیدوارم بهتون فرصت رو بدن اگه شما باشید یا نباشید تلاش من همونه و زحمتی که میکشمم همونه پس فرقی به حالم نداره 

هیق هیق 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان 402ایاییم که امسال قبول شدن حق نداشتن برن و خوشحال باشن چون قبولیشون ناعدالتی بود.

چه ربطی داشت؟ گودرز و شقایق؟

فرصت ترمیم رو کنکوریای ۴۰۲ فقط یبار داشتن قبلیا تا ۵ بارم حتی دیدم 

این یعنی عدالتی

تقصیر کیه؟ اموزش پرورش ، سازمان سنجش

البته اصلا قطعی نیست و فعلا تکذیب شده

چه ربطی داشت؟ گودرز و شقایق؟فرصت ترمیم رو کنکوریای ۴۰۲ فقط یبار داشتن قبلیا تا ۵ بارم حتی دیدم این ی ...

ازین لحاظ که تراز بیشتری از کل کنکورای قرن گرفتن گفتم!با بیست درصد پایین تر تو کنکور و نهایی پایین تر بازم ترازشون از 403ایا بیشتر اومد امسال

چه ربطی داشت؟ گودرز و شقایق؟فرصت ترمیم رو کنکوریای ۴۰۲ فقط یبار داشتن قبلیا تا ۵ بارم حتی دیدم این ی ...

تکذیت نشده خود سازمان سنجشم تو دفترچش گفته ولی خب ممکنه تغییری بدن توش 10 درصد ممکنم هست تغییری ندن 90 درصد

ازین لحاظ که تراز بیشتری از کل کنکورای قرن گرفتن گفتم!با بیست درصد پایین تر تو کنکور و نهایی پایین ت ...

چون سال 403 تراز 402 ای ها سیو شد حتی اگه میشستن سر کنکور از منه کنکوری اون سال جلو تر بودن 

هیق هیق 
ازین لحاظ که تراز بیشتری از کل کنکورای قرن گرفتن گفتم!با بیست درصد پایین تر تو کنکور و نهایی پایین ت ...

تراز دهی مگه شانسیه؟

کنکور سخت تر بوده تراز بیشتر داده 

تراز سیوی بله ناعدالتی بود عزیزم

اما ما ک ۴۰۲ بودیم یعنی فکر میکنی ترازای خفن همون سال 

برای ۴۰۳ ماها یعنی بی تاثیر بود؟ مارو نکشیدن پایین؟

تکذیت نشده خود سازمان سنجشم تو دفترچش گفته ولی خب ممکنه تغییری بدن توش 10 درصد ممکنم هست تغییری ندن ...

دفترچه سازمان سنجش برداشته شده

ترمیم ربطی ب سازمان سنجش نداره ب اموزش پرورشه