2777
2789
عنوان

فرصت ترمیم مجدد به کنکوریا ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 90 پست
تو چرا ناراحتی داره 3هزار نفر ینی حذف نمیشه؟؟ چرت و پرت رو شما میگی که انگار مامانت از تو جنگل های آ ...

من مردم از خنده کجام ناراحته😂😂

نه همشون کنکور میدن تازه سخت تر هم ممکنه بشه 

برای کنکور بیشتر میخونن

@niniyar_5‍ 

ببخشید درسته که هر کی هر چی میخواد بگه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مردم از خنده کجام ناراحته😂😂نه همشون کنکور میدن تازه سخت تر هم ممکنه بشه برای کنکور بیشتر میخونن ...

مثلا منی که 5 تا اکانت دارم رفتنم از این اکانتم چه فرقی به حالم داره عزیزم؟ 

هیق هیق 
خوشحال نباش به خاطر پولشم شده فرصتشو میدن ضمنن الان که پشت موندی بجای اینکه بشینی درس بخونی تو نینی ...

وای منم یکم خوشحال شدم از هرکی میپرسم میگه قطعی نیست و احتمالا میدن 

حالا ندنم من هرجور شده قبول میشم واقعا

چاره ای نداریم

الکی نیست! من سال 403 کنکور داشتم زمانی که من میرفتم مدرسه و تا ساعت حدودا 3 می‌رسیدم خونه بچهایی که ...

من جهشی خونده بودم و اولین کنکورم ۱۷ سالگی و توی سال ۱۴۰۲ بود ولی به هدفم نرسیدم

سال ۱۴۰۳ با هم سن هام رقابت کردم و بازم نرسیدم

الان من و تو هم سنیم ولی تو میتونی ترمیم کنی من نه... تو میتونی به هدفت برسی ولی من نه...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ
ربطی نداره ما که ۴۰۲ بودیم و ۴۰۳ کنکور دادیم همون ۴۰۲ های قوی ب رتبه ماهم گند زدن دیگه چه فرقی داره ...

فرقی به حال من نداره ی سری ناراحت از داستان میان اینجا خالی میکنن من که سپردم به خدا جوابشون رو بده 

هیق هیق 
من جهشی خونده بودم و اولین کنکورم ۱۷ سالگی و توی سال ۱۴۰۲ بود ولی به هدفم نرسیدمسال ۱۴۰۳ با هم سن ها ...

اقا خبر خوب

میگن ترمیم معدل هیچ ربطی ب دفترچه کنکور نداره

هنوز مشخص نیست اصلا 

هنوز میتونیم امیدوار باشیم🥲😍

اقا خبر خوبمیگن ترمیم معدل هیچ ربطی ب دفترچه کنکور ندارههنوز مشخص نیست اصلا هنوز میتونیم امیدوار باش ...

میگن دست آموزش پرورشه

انشالله خدا بهمون رحم کنه...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ
من جهشی خونده بودم و اولین کنکورم ۱۷ سالگی و توی سال ۱۴۰۲ بود ولی به هدفم نرسیدمسال ۱۴۰۳ با هم سن ها ...

من سال 403 با تراز 8600 تجربی پشت کنکور موندم! 

و اگه ترازی سیو نمیشد من الان پزشکی تعهدی یا حتی داروسازی تعهدی میاوردم. 

عزیزم من تلاشم همونقدره به همون اندازس چه شما بهتون فرصت ترمیم بدن چه ندن ینی باری از روی دوش من قراره کم شه؟ قطعا نه 

من نوشتم ناراحتم اگم حرفی زدم چون ی عدتون از موضوع ناراحتید و دارید سر من خراب میکنید انگار مقصرش منم

هیق هیق