2777
2789
عنوان

فرصت ترمیم مجدد به کنکوریا ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 90 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی نمیدونم خوشال باشم یل ناراحت میگم خوشحالیه تلکیه

الکی نیست! 

من سال 403 کنکور داشتم زمانی که من میرفتم مدرسه و تا ساعت حدودا 3 می‌رسیدم خونه بچهایی که پشت بودن تو خونه و راحت میخوندن و ی دوازدهم رو ترمیم میکردن ترازشون هم سیو شد منی که اگه 402 کنکور میدادم با تموم اون تراز هایی که کسب کردم و نمراتم میتونستم به هدفم برسم و نشد الان واقعا خوشحالم که ی سری از رقیب هام حذف شدن! 

چون امثال همین رقیب ها سال قبل با تراز سیوی که از طرف سنجش تایید شده بود مثل همین فرصت ترمیم حق منو خوردن ! 

هیق هیق 
الکی نیست! من سال 403 کنکور داشتم زمانی که من میرفتم مدرسه و تا ساعت حدودا 3 می‌رسیدم خونه بچهایی که ...

این چرت و پرتا چیه

😂😂😂

من روزی که میرفتم مدرسه تا ساعت ۳ 

اون خونه میخوند

خب تو هم بمون پست کنکور خونه بخون

😂😂

اگه تو یکسال خوندی اون ۲ سال خونده

حالا کار ندارم اصلااااا

من میگم ترمیم ندادن بقیه روی تو اثری نداره

و منی که گریه ام گرفت با این حرفت :))

قربونت برم عزیزم

ناامید نشو رقابت اصلی کنکوره 

نمره گرفتن تو نهایی اسون تره اما درصد بالا زدن تو کنکور سخت تر 

گرچه دوتا از دوستای من خیلی محکم معتقدن فرصت ترمیم داده میشه

و دفترچه هم اناگر الان تو سایت سنجش نیست و برداشتن!

اصلا ناامید نشو 

اینا ک سال اوله پشتن و میخوان ۲۲ تا درس پشت هم ترمیم بزنن یا دوازدهمن خیلی تحت فشارن و به هرحال ما تجربه مون بیشتره 

😘

این چرت و پرتا چیه😂😂😂من روزی که میرفتم مدرسه تا ساعت ۳ اون خونه میخوندخب تو هم بمون پست کنکور خون ...

تو چرا ناراحتی داره 

3هزار نفر ینی حذف نمیشه؟؟ 

چرت و پرت رو شما میگی که انگار مامانت از تو جنگل های آمازون بین بوته ها زاییدت! 

هیق هیق 
قربونت برم عزیزمناامید نشو رقابت اصلی کنکوره نمره گرفتن تو نهایی اسون تره اما درصد بالا زدن تو کنکور ...

🤝🏻👍🏻

تازه سال قبل سنجش کاری کرد تراز همین اشخاص سیو بشه و گند خورده بشه به رتبه های کنکور 403 مگه ما یقه بقیه رو گرفتیم که الان دوستان دارن یقه منو میگیرن! 

هیق هیق 
🤝🏻👍🏻تازه سال قبل سنجش کاری کرد تراز همین اشخاص سیو بشه و گند خورده بشه به رتبه های کنکور 403 مگه ...

ربطی نداره 

ما که ۴۰۲ بودیم 

و ۴۰۳ کنکور دادیم همون ۴۰۲ های قوی ب رتبه ماهم گند زدن دیگه چه فرقی داره 

در کل قطعی نیست فرصت ترمیم عزیزم

من با چند تا مشاور حرف زدم الان میگن میدن تا فروردین مشخص میشه