2777
2789
عنوان

چطور کراش خود را به خود علاقه مند کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 60 پست
اخه پسره کثافت جلو چشم من به دوستم نخ دادمنم بعد از اون اتفاق دیگه اون روی سلیطه و عفریته و بی ادب خ ...

عهههه عجب شانسی 

این دقیقا شاتس من و توعه...

حالا به من محل نمیده فردا با دوستم برم یهو یخش باز میشه😬😬😬😬

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم راهکار میخوام اما اینم میدونم تا خودش نخواد کاری از دستم برنمیاد

دقیقا😅

ولی بی تاثیر هم نیست

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
فالو داریش؟ ریپلای استوریهر از چند گاهی نه همیشههمین فقط

ریکوست دادم قبول نکرد🤕 یعنی نه تایید نه رد

منم پس گرفتم درخواستمو 

حالا نمیدونم دیده بود یانه

دقیقا😅ولی بی تاثیر هم نیست

اره ولی من قبلا یه پسر رو جذب کردم 

اونم تنها راهکاری این بود ب حرفاش گوش میدادم توجه میکردم راجب علایق مشترک حرف میزدم و یه مدت دور شدم دلش تنگ شد اومد اعتراف کرد .

ولی همه اینا بخاطر این بود ک خودشم بی میل نبود البته کار های خودمم بی تاثیر نبود کلا این قضیه ۵۰ ۵۰ هست .

حالا میخوام یه پسر ۲۳ ساله رو جذب خودم کنم نمیتونم

منم نمیدونم ولی الان باهام رفیقیم و یکم صمیمیته بیشتر شده

من از این مرحله به بعدشو بلدم ....

وقتی باهاش صحبت میکنی اگه حرف افتاد هی باید خودتو دست بالا بگیری و از اهداف بالا بلندت بگی و اینکه مثلا سخت پسندی و اینا....

ریکوست دادم قبول نکرد🤕 یعنی نه تایید نه ردمنم پس گرفتم درخواستمو حالا نمیدونم دیده بود یانه

این پسرا به ما که میرسن میشن پاک و سر به زیر

نمیدونم این هول و هَوَل های تو خیابون کین پس

نقاش و عکاس

یبار پیام دادم گفتم اگه در حال کثافت کاری با دخترا نیستی بیا این سوال منو جواب بده😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پس نگیر خببزار باشه

حس میکنم به غرورم لطمه میخوره🤣🤣

یعنی دوباره برم درخواست بدم؟

ضایع نیست؟اونجوری که خیلی تابلو میشه به نظرم