sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 عنوان چطور کراش خود را به خود علاقه مند کنیم 345 بازدید | 61 پست بیاین یکم راهکار بدین به من تحویلم نمیگیره🙄☹️ من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜 امروز | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3720 هر کاری کردم نشد که نشد که نشداخرم از لج بدترین رفتار خودمو نشون دادم و کلا طرفو پروندم😂 نقاش و عکاس
jomane عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 9752 منم راهکار میخوام اما اینم میدونم تا خودش نخواد کاری از دستم برنمیاد
jomane عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 9752 هر کاری کردم نشد که نشد که نشداخرم از لج بدترین رفتار خودمو نشون دادم و کلا طرفو پروندم😂 خوب کردی😅😅🤘👍
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 چرا کسی تحویلت نمیگره خودت کوچیک میکنی؟ خیلی ها هستن که تحویلم میگیرن ولی به دل من نمیشینن...از این خوشم میاد که اینم خیلی رفتارش خنثی است من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
شیطونتونمم عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 344 تحویلش نگیر تحویلت میگیره😝 آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 چرا کسی تحویلت نمیگره خودت کوچیک میکنی؟ ولی خودمو کوچک هم نکردم تا حالا...دوست دارم با سیاست غیر مستقیم علاقه مند بشه واسه همین تاپیک زدم من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 تحویلش نگیر تحویلت میگیره😝 تحویلش نگیرم کلا راه ارتباطیمون قطع میشه...😂😂😂😂فروشندس من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
شیطونتونمم عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 344 تحویلش نگیرم کلا راه ارتباطیمون قطع میشه...😂😂😂😂فروشندس با استفاده از عشوه های زنانه یه کاری بکن دیگه😂 آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 هر کاری کردم نشد که نشد که نشداخرم از لج بدترین رفتار خودمو نشون دادم و کلا طرفو پروندم😂 😂😂😂😂منم در شرف پرخاشگری هستم ولی خیلی دارم صبوری به خرج میدم🤣🤣🤣 من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3720 خوب کردی😅😅🤘👍 وای یعنی یه کارایی کردم یه حرفایی زدم که الان که مرور میکنم میگم خوب پسره نگرفت یکی بزنه تو دهنم😂😂 نقاش و عکاس
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3720 😂😂😂😂منم در شرف پرخاشگری هستم ولی خیلی دارم صبوری به خرج میدم🤣🤣🤣 اخه پسره کثافت جلو چشم من به دوستم نخ دادمنم بعد از اون اتفاق دیگه اون روی سلیطه و عفریته و بی ادب خودمو نشون دادم😂 نقاش و عکاس
sarvenazamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1823 با استفاده از عشوه های زنانه یه کاری بکن دیگه😂 اخه اصلا اهل عشوه و اینا هم نیستم بدبختی خیلی نچرال و جدیه شخصیتم دقیقا نمیدونم چجوری اینی که میگیو انجام بدم که فکر بدی راجبم نکنه😅😅 من سرونازم🌷 خوشم میاد ریپلایم کنید🌷 اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
jomane عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 9752 وای یعنی یه کارایی کردم یه حرفایی زدم که الان که مرور میکنم میگم خوب پسره نگرفت یکی بزنه تو دهنم😂😂 شت😂😂چی گفتی حالا