2777
2789

البته ازدواج کردم ولی قبل همسرم با یه پسر خیلی پولدار آشنا شده بودم یعنی اون بهم پیشنهاد داده بود منم سیر تا پیاز زندگی مو بهش گفتم ازش هیچی پنهون نکردم مثلا بهش گفتم که خانواده ی من در برابر شما متوسطن خونه ی ما یه چیز معمولیه حقوقم معمولیه  و ..... خیلی چیزای دیگه البته بازم پیگیرم بود میگفت واسم مهم نیس من شرایط ت رو میدونم  درکت میکنم حتی زمانی که میخواستم براش هدیه بخرم میگفت ازت هیچ انتظاری ندارم  مثلا فک و فامیلا و دوستای پولدارش بالای ۱۰۰ میلیون بهش هدیه میدادن حتی یکی از فامیلاشون بهش  ۲۰۷ هدیه داده بود . خلاصه وضعیت مالی شون خیلی با ط متوسط جامعه متفاوت بود و به معنای واقعی خرپول بودن ، گاهی وقتا ناراحت میشم ردش کردم چون خودم پا پس کشیدم و نه میاوردیم و بهش میگفتم ببین من فقط قیافه دارما پول ندارم 😂خودش میگفت میدونم . خلاصه بخاطر کمبود عزت نفسم ردش کردم ولی وقتی بهش فکر میکنم پشیمون میشم میگم چرا صبر نکردم چرا هی گفتم لابد دروغ میگه منو نمیخواد واقعا افسرده شدم بچه ها خیلی خودخوری میکنم نمیدونم چه کنم 😭😭😭😭تازه نامزد سابقمم پولدار بود ولی ازش ضربه دیده بودم از این آدم هم میترسیدم😭تروخدا بگید چجوری کنار بیام😭😭این پسره از اینایی بود که دخترا خیلی دنبالش بودن و التماسش میکردن که منو بگیر ولی من اصلا التماسش نمیکردم خودش جذبم شده بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم خوب کردی ما ی اشنایی داشتیم مث شما دختر خوشکل پسر هم خوشکل و پولدااار واسه عقد خونواده همسر ب دختر ۲۰۶کادو دادن ولی دختر بعد ازدواج نتونست تفاوتا رو بپذیره و طلاق گرفت الان افسرده تو خونه حالش خیلی بد

عزیزم گذشته ک گذشته الهی خوشبخت شی . منم قبلا بودن پیشنهادایی ک پولدار بودن نخواستم ینی نسبت ب ما پولدار بودن . خب دلیل نمیشه فکرتو درگیر کنی الان شکرخدا زمدگیتو داری .

بالاخره خودتو مقایسه میکردی با فامیلا و ...

هم سطح باشین بهتره یا یکی دو درجه فرق داشته باشین نه تا این حد

تا این حدش دیگه اذیت کنندس به نظرم.

الانم دیگه بهش فکر نکنین و فکر همسرتون باشین❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اون اگه واقعا میخاستت به هرریسمانی چنگ میزد تا بگیرتت یه گفتی زده ببینه چی میشه

بیچاره تا دم در خونه اومد هی میگفت بزار با پدر و مادرت حرف بزنم من گریخته بودم میگفتم اگه بیاد زندگی مو از نزدبک ببینه ه اون منو پس میزنه ترس داشتم از پس زده شدن