2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

42 بازدید | 8 پست

سلام من دخترم یک سال و هفت ماهش بود الان ده روز از شیر گرفتم خودم اظطراب و افسردگی دارم نمی‌خواستم برم دارو بخورم روش تاثیر بذاره 

الان همه بهم عذاب وجدان میدن که زود گرفتمش و من حالم از قبل بدتره دلم میخواد بمیرم 

غذاش کم شده بود الان ک از شیر گرفتم خوب شده 

شیر پاستوریزه هم میدم ولی دلم میخواد بمیرم از بس بهم گفتن 

عزیزم به حرفشون‌ توجه نکن کار درستو کردی مطمئن باش

من هنوز پسرمو نگرفتم یک سال و 10 ماهشه همه بهم میگن چرا نگرفتی😐😐😐

کلا هر کار کنی برعکسشو بهت میگن 

اصلا توجه نکن

همین که غذاش بهتر شده خداااارو صد هزار مرتبه شکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۴۶ شده بودم .بالاخره که باید میگرفتی چه الان چه دوماه دیگه اکثرا همین سن میگیرن

آره ولی از بس گفتن بهم کوچیک یه ماه دیگه دو ماه دیگه می‌دادی یا لاغر شده بخدا ک دیوونه شدم 

😔

آره ولی از بس گفتن بهم کوچیک یه ماه دیگه دو ماه دیگه می‌دادی یا لاغر شده بخدا ک دیوونه شدم 😔

این ملت هر چی کنی یه چیزی از توش در میارن دختر من دوسار و نیمش بود هنوز پوشکش میکردم میگفتن دیر کردی برا از پوشک گرفتن و‌چرا نمیگیریو فلان  بد که گزفتم همه گفتن ماشالاه چقد زود جیششو‌گفته😐

این ملت هر چی کنی یه چیزی از توش در میارن دختر من دوسار و نیمش بود هنوز پوشکش میکردم میگفتن دیر کردی ...

اره دقیقا سر بچه اولم ک شیر خشکی بود شیر نداشتم کمکی دادم سینم ول کرد  همه مخصوصا خانواده شوهر میگفتن اخی شیر خشکیه و... 

الان این یکی شیر خودم دادم میگن گناه داره زود گرفتیش

اره دقیقا سر بچه اولم ک شیر خشکی بود شیر نداشتم کمکی دادم سینم ول کرد همه مخصوصا خانواده شوهر میگفت ...

بگو گناه منو دارم که  شدم پوست استخوان دندان داره راه میره غذاذهم میخوره