2777
2789
عنوان

یه خواستگار خیلی پولدار داشتم پشیمونم ردش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم یعنی خود دختره نتونست کنار بیاد با اون زندگی؟

اره دختر پدرش شرکت نفتی بود با حقوق بالا چندسالی ی بار قالی و مبل عوض میکردن ولی خونواده پسر خیلییی پولدار بودن مثلا میگفتن بعضیا چجور ۳سال وسایل خونشون عوض نمیکنن ای ب خودش میگرفت فک میکردن تیکه میندازن یا مثلا میگفتن چجور ی خونواده با درامد ۳۰میلیون زندگی میکنن ای ناراحت میشد یا مثلل واسه مناسبتا خونوادش نمیتونستن مث خونواده پسر هدیه بدن ناراحت میشد ووو

چرا عزیزم یعنی خود دختره نتونست کنار بیاد با اون زندگی؟

بعدش دیگه اخر اخرایا خونوادش میگفتن بایس در حد خودمون زن میگرفتیم واسه پسرمون .پسر هم عااااشق دختره بود دیگه اختلافات دختر و خونواده بالا گرفت دختر هم خیلی خوشکل بود و مغرور دیگه کم اورد با اختلافات و طلاق گرفت توافقی

بیچاره تا دم در خونه اومد هی میگفت بزار با پدر و مادرت حرف بزنم من گریخته بودم میگفتم اگه بیاد زندگی ...

وااااا خل بودی دیگه .. شوهر منم وضعشون خیلی خیلی بهترازماست .. تازه من قیافمم خیلی معمولی .. 

یاشاسین آذربایجان   
وااااا خل بودی دیگه .. شوهر منم وضعشون خیلی خیلی بهترازماست .. تازه من قیافمم خیلی معمولی ..

اره عزت نفس نداشتم کلا میترسیدم جلو بیاد پسم بزنه ولم کنه  این ترس ها باعث میشد بهش بگم نمیخوامت ، عزیزم خدایی نکرده مشکلی نداشتید بخاطر اختلاف طبقاتی؟