2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

150 بازدید | 37 پست

سلام خانما خسته نباشین من دوشنبه هفته پیش پریود شدم قرار بود دیروز برم عکس رنگی بگیرم قبلش رفتم پیش دکترم منو معاینه کرد واسه عفونت گفت هنوز لکه بینی داری نرو بعدش رفتم وقت بگیرم برای عکس رنگی گفت وقتومون پر سه شنبه بیا منم الان لکه بینیم تموم شده ولی درد تخمدان دارم به نظرتون تخمک گذاری یا نه سه شنبه دیر نیست برای عکس رنگی لطفاً راهنماییم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی مرسی عزیزم انشالله همیشه سالم و سلامت باشین❤️

اجی فک کنم منو شما مثل همیم 

منم دوساله اقدامم و ازمایشامون سالم بودن ،البته ی سقط داشتم و ی لوله تخمدانمو از دست دادم 

اینماه عقب افتادم روز بعد موعد بی بی زدم منفی بود الان چار روز گذشته میترسم بزنم بازم منفی باشه 😭

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
اجی فک کنم منو شما مثل همیم منم دوساله اقدامم و ازمایشامون سالم بودن ،البته ی سقط داشتم و ی لوله تخم ...

نگران نباش. منم خارج رحم شدم و لوله راستمو از دست دادم. ولی طبیعی بدون هیچ دارو و درمانی باردار شدم و الان یه پسر ده ماهه دارم.

نگران نباش. منم خارج رحم شدم و لوله راستمو از دست دادم. ولی طبیعی بدون هیچ دارو و درمانی باردار شدم ...

اخه من 18رفتم دکتر 

گفت چهارماه گذشته از اقدامت برو عکس رنگی بده 

الاتم ک پریود نشدم 🥺

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺