2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 37 پست
اها من چکاپ دادمانشالله این ماه مامان میشی قربونت برم حتماً خبرشو بده خوشحال میشم

دورت بگردم خانومه مهربون 

چشم انشاالله خدا منو دست خالی ردم نکنه روز 27

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
اقدام ک کردیم امیدوارم گرفته باشه شما چجوری زمان تخمک گذاری رو حساب میکنین ؟من اصلا بلد نیستم 🥺

۱۴ روز قبل از موعدت. ۲۴ ساعت قبل و بعدش. شما ۲۰ موعدته ۱۴ روز قبلش میشه ششم. اقدامت باید پنجم تا هفتم باشه. بالا اشتباه حساب کرده بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۴ روز قبل از موعدت. ۲۴ ساعت قبل و بعدش. شما ۲۰ موعدته ۱۴ روز قبلش میشه ششم. اقدامت باید پنجم تا هفت ...

مرسی عزیزدلم ،همیشه برام سوال بود چجوری حساب میکنن 

مرسی دورت بگردم

انشالله عزیزم برات ایت الکرسی میخونم❤️🌹

الهی ک من دورت بگردم انقد مهربونی 🥺🥺🥺

انشاالله ب حق امام زمان خدا ی نی نی ناز و سالم بهت بده 

منم ناامید نکنه 

الهی ک من دورت بگردم انقد مهربونی 🥺🥺🥺انشاالله ب حق امام زمان خدا ی نی نی ناز و سالم بهت بده منم ن ...

خدانکنه خواهری مهربونی از خودته قشنگمم❤️

انشالله به همه چشم انتظارا بده 

شماهم انشالله تاپیک بعدیت بارداریه به حق این روزای عزیز

انشالله یه نی نی گوگولی مگولی بیاد تو دلت خوشگلم

خدانکنه خواهری مهربونی از خودته قشنگمم❤️انشالله به همه چشم انتظارا بده شماهم انشالله تاپیک بعدیت بار ...

دورت بگردم ممنونم همچنین خودت عزیزدلم🌹🌹🌹😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘