2777
2789
عنوان

شما چقد به مادرشوهر تون زنگ میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم با آدم فرق داره مادر شوهر من اینجور نیست

خوب خدا رو شکر 

مادرشوهر من که از همون اول با یکی از تلفن هاش یه بحث راه انداخت که گفتم دیگه غلط بکنم جواب تلفنش بدم 

همون اوایل یه بار زنگ زد و از همه جا پرسید منم ساده و بی تجربه فکر کردم خیر خواه زندگیمون هست باهاش صحبت کردن  عصرش زنگ زده بود به شوهرم که بیا اینجا ببین چقدر زنت پشت سرت حرف زده !  دیدم شوهرم دو ساعت دیرتر آمد بعد بهم گفت مادرم اینجوری گفته و با دلخوری گفت بعد از این اگه حرفی هست به خودم بگو !   اصلا فکر نمی کردم یه درد دل ساده رو یه وسیله برای دو به هم زنی کنه! 

دیگه بعد از اون برام تجربه شد.

کجایی؟ همینجا 

چه خبر؟ هیچی

مادرت اینا خوبند؟ ممنونم خوبند

از فلانی چه خبر؟ خبری ندارم 

چیکار می کردی؟ همون کارهای همیشگی 

چی می خواهی بپزی؟ حالا یه چیزی می پزم

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

مادر شوهر من به خدا راست میگم فقط و فقط پول لازم شد زنگ میزنه شوهرم اینقدر بده وتمام

شاید سالی دو یا سه بار بریم خونش اصلا برای وعده غذایی دعوت نمیکنه 

پارسال هم روز مادر می‌خواستیم بریم گفت صدای بچه ها اذیتمون می‌کنه نیایین🤭😓😍

پول رو براش کارت به کارت کردیم و خودمون رفتیم خونه مامانم

تازه مادرشوهرم رفته بود قهر از صبح 😅

پارسال مادر شوهر منم ۱۵روز قهر بود خونه جاریم بعد جاریمم می‌گفت شما هم دعوت کنین خونه شما هم بیاد من خسته شدم .گفتیم پاشه بره خونش دعوت کنیم خوش میگذره بد عادت میشه

منم اصلا نه میزنگم نه خونشون میرم چون قبلا رفتارخوبی نداشت که بگم دوسم داره از وقتی هم بچه دار شدم خودشم ازم فاصله گرفته تو تاپیکم گفتم

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
پارسال مادر شوهر منم ۱۵روز قهر بود خونه جاریم بعد جاریمم می‌گفت شما هم دعوت کنین خونه شما هم بیاد من ...

اینا از دیشب گفتن بریم دیگ باز هی دعواشون شد ، شوهر منم طرف باباش بود و هرچی دهنش اومد یه مامانش گفت بدتر شد 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂