2777
2789
وای من تراز دوازدهم 5000 هست هیچ کوفتی نمیشم😭😭

چند بود معدل و نمره هات که این ترازو بهت داد؟

البته اگه اشکالی نداره بگو💞

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اون بار های قبل چرا درست ترمیم نزدی؟حالا اگر فرصت ترمیم بدن امسال یعنی با سال های قبل فرق میکنه؟

پارسال ترازمو حدودا هزار تا بالا کشوندم اصلا شرایط درسو نداشتم و سال قبل ترش منبع خوب نداشتم و فقط به کتاب اکتفا کردم . ولی فایده ای نداره هر سال تراز مختص همون ساله کلا دود میشه میره هوا کسی که میخواد پشت کنکور بمونه باید ترمیم بزنه

...

خیلی سخته 🥲🥺اگه فرصت ندن من دیگه نمیخوام کنکور بدم

اخه خیلی عجیبه این بیشتر به نفع خودشون بود چون بچه ها واسه هر درس حدودا پنجاه تومن پول میدن اینطوری هم به ضرر خودشونه هم بچه ها دو سر باخته

...

میدن به نظرم پول شون از همینجا در میاد

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اخه مسئله اینه دفترچش اومدهتوی دفترچه ذکر شده من خودم شک داشنم به این قضیه . چند ماه اضطراب و بی خوا ...

چی گفتن مگه؟

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن