2777
2789
چی گفتن مگه؟

اینکه کسایی که خرداد 403 یعنی امسال ترمیم کردن فرصت ترمیم مجدد ندارن در صورتی که نظام قدیم با اینکه تاثیر معدلی نبوده میتونستن تا نه بار( فکر کنم ) ترمیم کنن . در عجبم از این همه هوش و درایت اینا که کاراشون برعکسه

...

اینکه کسایی که خرداد 403 یعنی امسال ترمیم کردن فرصت ترمیم مجدد ندارن در صورتی که نظام قدیم با اینکه ...

عجیبه اینا به ضرر جیب شون عمل کنن 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه اینا به ضرر جیب شون عمل کنن

همینش برام عجیبه خی تاثیر معدلم قرار نبود به نفع من دانش اموز یا پشت کنکوری باشه قرار بر این بود قسطی پول بیشتر به جیب بزنن خب اخه بگو مگه همینو نمیخواین چرا جلو خودتون سنگ میندازین

...

همون دیگهیبار دوازدهم نهایی دادمسال پیش ترمیم کردمامسالم فرصت ترمیم بدن میشه سه بارررریازدهمو فک کنم ...

اگه یازدهم رو ترمیم نکنیم خیلی بد میشه؟ 

فقط دوازدهم رو ترمیم کنم و امتحانا رو هم خوب بدم 

همینش برام عجیبه خی تاثیر معدلم قرار نبود به نفع من دانش اموز یا پشت کنکوری باشه قرار بر این بود قسط ...

معلوم نیست تو این چند ماهی که رئیس جمهور و وزیر ها عوض شدن چیشده 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

خوندم پایه یازدهم و دوازدهم رو کنکور تاثیر داره حالا من میگم اگه یازدهم نخونم خیلی بد میشه؟

ببینید تراز هر سال تغییر میکنه شما باید با یه مشاور مشورت کنین . اما فکر کنم تایید سابقه تحصیلی یازدهم واجبه باید انجام بدین منم دقیق نمیدونم

...