یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وقتی تاپیک عمومی میزنی حق نداری بگی کی بیاد کی نیاد. توی کار بقیه هم دخالت نکن.
وقتی توجای عمومی نظرتو مطرح میکنی حق نداری به کسی بگی انتقادت نکنه ،کسی نیستی ک بهم دستور میدی توکار بقیه دخالت کنم یانه لازم باشه طرفو باخاک یکسان میکنم ب تو چه؟؟؟
یعنی آدمای مثل تو باید یه دور برن روانپزشک. چرا؟ چون برخلاف نظرشون یکی حرف زده. میگن به سگ محل ندی و ...
اگه منو باید ببرن روانپزشک تورو باید ببرن تیمارستان از تایپ و حرف زدنت معلومه شعورت در چه سطحه و درحدی نیستی که بخوام باهات بحث کنم یا جوابتو بدم اره درست میگن چون میبینم محلت کردم واق واق کردی،😒بی فرهنگ تو پسردارم نمیشی بااین ذاتت،الهی عقییم شی توسن پنجاه سالگی زجه بزنی واسه یه بچه سالم که دیگه نگی پسرمیخوام دختر نمیخوام،خداحالتوبگیره دل هممون خنک شه،امثال تو باید از جامعه محو شن اما مقصر تونیستی معلوم نیس توچه فرهنگ و خونواده ای بزرگ شدی که ثمرشون شده توو،هرچی زودتر خودتو تیمارستانی بستری کن پولش بامن