2777
2789
مامان بزرگ من ۷۵ سالشه و پسرش ( داییم) علنا بهش گفته برو بمیر باز میگه پسرم پسرم!!! دیگه تا تهشو بخو ...

اصلا نمیتونم اینطورباشم من خیلی بی کسم حتی خواهر ندارم بعدنا بشه همدردم تنها مامانمو دارم ک اونم اینجوری دل میشکونه

از مامان بزرگت حرصم گرف

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ دختری هم دوس نداره مامانش توباشی انشالله که دختردار نشی هیچوقت عزیزم اگه فهمیدی جنینت دختره زودی ...

دقیقا به تو چه ربطی داره عزززززیزززم؟ 

خودتو توی کاری که بهت مربوط نیست دخالت نده. به خصوص کشتن یه آدم. 

من ک تک فرزندم 

ولی دوست پسرشم ک خواهر داره قشنگگگ معلومه مامانش چقد پسرشو بیشتر دوست داره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
دقیقا به تو چه ربطی داره عزززززیزززم؟ خودتو توی کاری که بهت مربوط نیست دخالت نده. به خصوص کشتن یه آد ...

وقتی تو تاپیک من پست میزاری بهم ربط داره .فعلا خودت خودتو وسط تاپیک من جا دادی و خودتو تو موضوعم دخالت دادی 

من هم پسردارم هم دختر فرقی نمی‌زارم دخترم تاج سرمه پسرمم قلبمع ولی مامان خودم خیلی فرق می‌زاره شوهرم انکار خیلی دختردوستع ولی پسرمم دوست داره 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
وقتی تو تاپیک من پست میزاری بهم ربط داره .فعلا خودت خودتو وسط تاپیک من جا دادی و خودتو تو موضوعم دخا ...

وقتی تاپیک عمومی میزنی حق نداری بگی کی بیاد کی نیاد. توی کار بقیه هم دخالت نکن. 

وقتی تاپیک عمومی میزنی حق نداری بگی کی بیاد کی نیاد. توی کار بقیه هم دخالت نکن.

وقتی توجای عمومی نظرتو مطرح میکنی حق نداری به کسی بگی انتقادت نکنه ،کسی نیستی ک بهم دستور میدی توکار بقیه دخالت کنم یانه لازم باشه طرفو باخاک یکسان میکنم ب تو چه؟؟؟

وقتی توجای عمومی نظرتو مطرح میکنی حق نداری به کسی بگی انتقادت نکنه ،کسی نیستی ک بهم دستور میدی توکار ...

یعنی آدمای مثل تو باید یه دور برن روانپزشک. چرا؟ چون برخلاف نظرشون یکی حرف زده. 

میگن به سگ محل ندی واق واق نمی‌کنه. راست گفتن به خدا. 

حیف وقتی که گذاشتم اینو تایپ کردم. دیگه محل سگم بهت نمیدم. برو خودتو بکش. چخه

یعنی آدمای مثل تو باید یه دور برن روانپزشک. چرا؟ چون برخلاف نظرشون یکی حرف زده. میگن به سگ محل ندی و ...

اگه منو باید ببرن روانپزشک تورو باید ببرن تیمارستان از تایپ و حرف زدنت معلومه شعورت در چه سطحه و درحدی نیستی که بخوام باهات بحث کنم یا جوابتو بدم اره درست میگن چون میبینم محلت کردم واق واق کردی،😒بی فرهنگ تو پسردارم نمیشی بااین ذاتت،الهی عقییم شی توسن پنجاه سالگی زجه بزنی واسه یه بچه سالم که دیگه نگی پسرمیخوام دختر نمیخوام،خداحالتوبگیره دل هممون خنک شه،امثال تو باید از جامعه محو شن اما مقصر تونیستی معلوم نیس توچه فرهنگ و خونواده ای بزرگ شدی که ثمرشون شده توو،هرچی زودتر خودتو تیمارستانی بستری کن پولش بامن