2777
2789

تو کلاس یه پسری هست که خوشگل و خوش استایله همه دخترا روش کراشن حتی اون دختری که خودش کراش همس و خیلی خیلی خوشگله حتی اونو رد کرده دخترا خیلی دنبال اینن که توجهشو جلب کنن ولی اون از یه دختری خوشش اومده که خ ساده اس نه آرایش میکنه و نه استایلای مد روز میزنه زیاد حتی به پسرا نگاه نمیکنه

خیلیم قیافه خاصی نداره و یه کمم توپره 

ولی رفتاراش خوبه یعنی مهربون و موقره کتاب میخونه ولی کلا اجتماعی نیست زیاد 

همه میگن بهم نمیان اصلا 

من تا الان فکر میکردم ملاک پسرا برای رابطه اول قیافه و استایله بعد این موضوع کلا نظرم عوض شد 

البته استایلای این دختره خیلی رسمیه

چرا بهم نیایم عزیزم؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

چه دختر خوبی عه پس🫠

من فکر نمی‌کردم هنوز هم تز این دخترای موقر و با ادب تو آیت جامعه داشته باشیم

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اشتبا فک میکردی تا حالا

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

تصور خوبی ازش اومد تو ذهنم حتی خوشگل تصورش کردم خوشگل نچرال

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چه دختر خوبی عه پس🫠من فکر نمی‌کردم هنوز هم تز این دخترای موقر و با ادب تو آیت جامعه داشته باشیم

خیلی موقره واقعا 

وقتی با یه پسر داره حرف میزنه خیلی رسمی و با اعتماد به نفس جلوش میشینه و در حین متانت و وقار باهاش حرف میزنه

من راستش خیلی برام عجیبه که چرا معیار همه زیبایی شده

بعضی وقتا حس بد میگیرم 

الان خوشحال شدم که یه نفر مثل من پیدا شده چیزایی بجز زیبایی ظاهری رو ببینه 🥲 امیدوارم به هم برسن و خوشبخت بشن ❤️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜