2777
2789
عنوان

آدما نادیده ام میگیرن

241 بازدید | 37 پست

نه اینکه واسه اذیت کردن باشه مثلا تو محل کار مدیر مجموعه یادش می‌ره همیشه حقوق منو بده آخرین نفر خودم بهش میگم یادش میاد تو همچین فعالیت های جمعی همه یادشون می‌ره که من هستم حتما هی باید یاد آوری کنم چرا اینجوریه اعتماد به نفس تو کارم خیلی دارم آدم اجتماعی ام هستم ولی چرا اینجوریه مشکل چیه 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم

اصن رو اعصابمه ی هفته پیش حقوق همه رو دادن واسه منو یادش رفته یا رفتیم کافه ی ماه پیش دوستم به همه بدهکار شد واسه همه رو داد واسه منو هنوز نداده

شاید خیلی ساکت و کم حرفی

ساکت و کم حرف هستم ولی خب اصلا خیلی با مدیر در ارتباط نیستیم چون ی روز در هفته میاد انگار دست خودشون نیست واقعا من وجود ندارم😂

سنت کمه؟چندسالته؟بعصی ها کوچکتر از خودشون حساب نمی کنن

تو محل کار منطقیه تقریبا میشه گفت از همه کوچیک تر هستم ولی چند وقت پیش با دوستام رفتیم کافه یکی از بچه ها به هممون بدهکار شد واسه همه رو پس داد جز من 

ساکت و کم حرف هستم ولی خب اصلا خیلی با مدیر در ارتباط نیستیم چون ی روز در هفته میاد انگار دست خودشون ...

یه سریال آمریکایی میدیدم اسمش the middle دختره توی دبیرستان طفلک همین شکلی بود بعد از ۴ سال هیچکسس نمیشناختش هیچکس 😂😂😂 عب نداره واسه بعضیا طبیعیه 

خب سنت کمه هنوز

خب خیلی همسن و سالام هستن که اینجوری نادیده گرفته نمیشن حس میکنم ی مشکلی تو من هست که نا خودآگاه رو بقیه تاثیر میزاره که منو نبینن

اصن رو اعصابمه ی هفته پیش حقوق همه رو دادن واسه منو یادش رفته یا رفتیم کافه ی ماه پیش دوستم به همه ب ...

انگار ما انرژیمون اینجگره نمیدونم منم اعتماد به نفسم. خوبه اما خسته شدم مدام بخوام. خگدمو تو جمع یاد اور کنم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

تو محل کار منطقیه تقریبا میشه گفت از همه کوچیک تر هستم ولی چند وقت پیش با دوستام رفتیم کافه یکی از ب ...

خب اگه زیاد مهربونی دارن ازت سواستفاده می کنن

شاید مرز قائل نیستی برای ادما زیاد کم رو و یا تعارفی هستی