2777
2789
عنوان

آدما نادیده ام میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست
رک و روراست و گاهی مثلا تو خونواده خودمون جواب میده، ولی همه جا نه!مثلا باکارمند بانک ک انگارمنو نمی ...

منم بچه آخرم دقیقا منو از همه بیشتر دوس دارن ولی تو مسائل مهم اصلا نظر منو نمیپرسن

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این اتفاقای مشابه که توی هر جمعی برای ما تکرار میشه همون حس همیشگیو‌بما میده، انگار یه رونده که تو ه ...

دقیقا مثلا من باذهرکی اشنا میشم حس میکنم یه دلخوری بینمون میشه یا دعوا ک حداقلش دلخوریه 

بذای همین همه جیزو کنترل میکنم مواظبم حواسم به رفتارم هست و بشدت مهربون و ملاحظه گر و با ادب رفتار میکنم اما قشنگگگ اینقدر بی دلیل از سمت اون مخاطب بهم بی احترامی میشه ک بگم هنگ. میکنی میگی طرف چش بوده 

ببین این خیلیی برام عجیبه ها حالا همون ادم ک من تیمقدر بهش احترام گذاشتم بهم بی حرمتی کرد با کسی ک به پشمشم نمیگیرتش جوریی خوبه انگار کلفتشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

رک و روراست و گاهی مثلا تو خونواده خودمون جواب میده، ولی همه جا نه!مثلا باکارمند بانک ک انگارمنو نمی ...

اصلا انگار باید ول منیم خودمون یکی دیگه بشیم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

منم بچه آخرم دقیقا منو از همه بیشتر دوس دارن ولی تو مسائل مهم اصلا نظر منو نمیپرسن

ماباید به ناخوداگاهمون رجوع کنیم و جای یچیزاییو عوض کنیم، بامدیتیشن یاهرچی. انگار یه برنامه ای رو مغزم نصبه اونو پاک کنم یکی دیگه نصب کنم . برنامه دختر ته تغاری هشت ساله رو پاک کنم دختر سی ساله توانمند موثرو جسور و  نصب کنم 😅 تا بهش عمل کنم.  

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
ماباید به ناخوداگاهمون رجوع کنیم و جای یچیزاییو عوض کنیم، بامدیتیشن یاهرچی. انگار یه برنامه ای رو مغ ...

اره دقیقا همش برمیگرده به خودمون اگه راهی پیدا کردم براش بهتون میگم😂

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا
دقیقا مثلا من باذهرکی اشنا میشم حس میکنم یه دلخوری بینمون میشه یا دعوا ک حداقلش دلخوریه بذای همین هم ...

دقیقا منم توی جمع، تو عروسی تو ختم همیشه بی احترامی پشت بی احترامی میبینم در حالی که بی حاشیه ترینم! من تو جمع برام اتفاق میفته تو روابط دونفره دوستی اینا نه. مثلا بمن میگن تو کوچکتری بلند شو فلانی بشینه😐 منه ۳۶ ساله . یا به همه میگن بعد از تالار میریم خونه مادر عروس منو یادشون میره دعوت کنن. یادشون میره ها دشمنی ندارن

من خیلی طولانی مدته اقدام کردم تغییر کنم ولی لامصب درست نمیشه.

شما تمرین عملی به ذهنتون میرسه آدم چکار کنه

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
دقیقا منم توی جمع، تو عروسی تو ختم همیشه بی احترامی پشت بی احترامی میبینم در حالی که بی حاشیه ترینم! ...

بنظرم اینا سیگنال ماست 

ن والا من فقط وقتی حس بدی دارم فهمیدم بیرون نرم و باکسی حرف نزنم مثلا یهو بی دلیل میگرتم حس بد حالم بده اعصابم خگرد جذبم خیلی بالاست اون احظه برم بیرون مدام الکی ادما بهم. میپرن و ادمای بیشعور میان تو راهم حتی اینجا شده تاپیک زدم رتجب مثلا رنگ سفید یه عده ریختن بی دلیل فوحش دادن و اعصاب خوردی اخرم. من تعلیغ شدم

ببین بنظرم تینا میخوان یه جیزو بهمون بفهمونن و تا وقتی نفهمیم چیو میخوان ما بفهمیم ادامه داره😐