2777
2789
عنوان

ناعدالتی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 77 پست
به کجا اعتراض بدی؟به نینی سایت؟

نه عزیزم فکر کنم شما منظور من رو بد متوجه شوید من این تاپیک رو در راستای درددل زدم نا اعتراض وگرنه برای ترمیم ما به مشاوره‌ا و معلم هامون گفتیم تا اونها به گوش مسئولان برسونن اما بازم ممنونم که نظر دادی و ما رو حمایت کردی دوست عزیز  

اگه شرایطشو داری برو خارج از کشور درس بخون

عزیزم به خدا آنقدر دلم میخواد الان برم اما به رئال پول درآوردن و به دلار خرج کردن واقعا سخت هست به خصوص اینکه ما از قشر متوسط جامعه هستیم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم فکر کنم شما منظور من رو بد متوجه شوید من این تاپیک رو در راستای درددل زدم نا اعتراض وگرنه ب ...

دوست گرامی با دوتا معلم و مشاور کار به جایی نمی‌رسه خودتون باید حق خودتونو بگیرین نه اینکه در انتظار حق خواهی بقیه بشینین❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بنظرم کار درستی کردن چون این معدل و ترمیم اجحاف میشد در حق اون دانش آموز تازه فارغ التحصیل تا بقیه پشت کنکوری ها که یک سال نشستن خوندن 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
بنظرم کار درستی کردن چون این معدل و ترمیم اجحاف میشد در حق اون دانش آموز تازه فارغ التحصیل تا بقیه پ ...

در کل فکر میکنم به کل ساختار آموزشی اشتباه هست اگر به این صورت باشه بچه های مردم باید قید دانشگاه رو بزنند با توجه به این قوانین خدا نگهدار کنکوری ها و جوان ها باشه. با وجود این قوانین. 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

یعنی تو این مملکت همه حق دارن فقط یکی ۲ بار واسه ارزوشون تلاش کنن؟؟

چرا واقعا وقتی یه چی رو نمی‌تونید به دست بیارید کلید میزنید روش ؟

من ریاضی بودم سال اول قبول شدم همسایه مون تجربی بود تا سالی که من ارشد قبول شدم هی کنکور میداد تا بشه دکتر😐 خب وقتی نمیشه واقعا الکی میاین راه واسه یه چند تا جوان و امیدوار تازه فارغ التحصیل شده میگیرید که چی بشه 

خواهر منم شهریه پرداز پزشکی قبول شد نصف هم کلاسی هاش هر سال کنکور میدن بنظرم حق الناس الکی سیاه لشکر جمع شده من خودم به بچه های اینجا برنامه دادم و کتاب براشون فایل فرستادم ولی گفتم به کسی کمک میکنم که بار اولش باشه و تازه بخواد کنکور بده 

در کل فکر میکنم به کل ساختار آموزشی اشتباه هست اگر به این صورت باشه بچه های مردم باید قید دانشگاه رو ...

من حق میدم به بچه های تازه فارغ التحصیل 

من 24 ساله هیچ 

ولی مثلا اون خانوم 57 ساله میاد کنکور تجربی میده بشه دکتر ؟

من همین حق الناس میدونم چون اون دختری که 18 تا 22 سالش خیلی حقش تا بشه دکتر 

من حق میدم به بچه های تازه فارغ التحصیل من 24 ساله هیچ ولی مثلا اون خانوم 57 ساله میاد کنکور تجربی م ...

ای کاش فضای کنکور رقابتی اما سالم باقی میموند تا سمی شدن و پولی تر شدن سازمان سنجش با این حال چاره ای نیست اما انشاالله برای بچه ها درست بشه. 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

ای کاش فضای کنکور رقابتی اما سالم باقی میموند تا سمی شدن و پولی تر شدن سازمان سنجش با این حال چاره ا ...

الکی یه مشت مشاور سهمیه دار تو اینستاگرام میگن ما بعد ده تا ازمون قبول شدیم من دوماه آخر قبول شدم همه دارن از این طفلکی ها پول در میارن

الکی یه مشت مشاور سهمیه دار تو اینستاگرام میگن ما بعد ده تا ازمون قبول شدیم من دوماه آخر قبول شدم هم ...

انشاالله بهترین ها برای بچه های ایران و شما  پیش بیاد 

هر چی خدا بخواد. 

بنظرم کار درستی کردن چون این معدل و ترمیم اجحاف میشد در حق اون دانش آموز تازه فارغ التحصیل تا بقیه پ ...

عزیزم من با شما دشمنی ندارم این تاپیک هم جهت دردو دل بود اگر شما طرز فکرتون اینه خیلی محترمه اما به این فکر کنید که یکی مثل من از بعد از نتایج تا الان دوباره تلاش کردم کلی هزینه کردم خانوادم رو امیدوار کردم خودم امیدوار بودم که امسال میشه،حالا این گارد گرفتن شما برام قابل توجیه نیست خیلی خوشحالم که شما سال اول قبول شدید و امیدوارم موفق باشید اما فکر می‌کنید من موفق میشم نه من شاید از لحاظ روحی روانی حتی دیگه نتونم کنکور بدم.

عزیزم من با شما دشمنی ندارم این تاپیک هم جهت دردو دل بود اگر شما طرز فکرتون اینه خیلی محترمه اما به ...

کی گفته نمیتونی کنکور بدی کل تلاشت بزار رو درس و تست 

مطمعن باش رتبه خوبی میاری که حداقلش بتونی بری شهرستان پزشکی