2777
2789
عنوان

عمم هی پز مال و منالشو میده

94 بازدید | 7 پست

یه عمه دارم فک کنم ۱۸، ۱۹سالی هست ازدواج کرده 

۲تا پسر داره 

یکیش ۱۸ساله یکیش ۱۷ 

این هی هرسری مارو میبینه پز مال و منالشو میده 

حالا بزاری براتون بگم 

تا ۱۰سال اول خونه پدر شوهرش تو روستا زندگی می‌کرد 

شوهرش کار نداشت پدر شوهرش خرجشون میداد 

یادمه میومد از پدربزرگم قرص می‌گرفت،  از بابامم چند بار قرض گرفت 

شوهرش یدونه پسره ، ۳تا خواهر داره 

همون موقع که حامله شد ، پدر شوهرش بهش گفته بود اگر پسر نمیزاییدی از خونم بیرونت میکردم، در این حد 

تا اینکه چند سال پیش پدر شوهرش فوت کرد 

و کل مال و منال پدر شوهرش رسید به اینا 

کلی زمین ، یه معازه که خواهراش امضا دادن بخشیدن به شوهرش 

زمینارم شوهرش توش محصولات میکاره تو معازه هم کار میکنه 

حتی خونه ای که الان توش دارن زندگی میکنن چند سال پیش پدر شوهرش مول داد خریدن 

حالا الان هرررررررسری مارو میبینه چنان پز میدا ، میگه

زمینای پدر شوهرمو ۲، ۳میلیارد میخرن ، رفتم فلان قد دادم مانتو ، لباس ، کفش ، برا بچه هام پزو پارس خریدم و.... از این حرفا 

خیلیییییییی پز میده ، رو اعصابمه واقعا 

ما خداروشکر  دستمون به دهنمون میرسه ،وضعمون متوسطه 

یادش رفته از کجا به اینجا رسیده ، کل زندگیشون از صدقه سر خانواده شوهرشه،  بعد ۲۴ساعت ازشون بد میگه ، هی پز میده 

دلم میخواد یه بار بهش بگم از کجا به اینجا رسیده ، یادش رفته از کجا اومده. چی بوده ، چیشده ، ولی دلم نمیخواد دلخوری پیش بیاد 

چرا بعصیا یادشون میره گذشتشونو،  حتی الانشونو؟؟؟ 

با اینجور آدما باید چیکار کرد 

خیلییی رو اعصابمه

در واقع داره با مالو منال خدابیامرز پز میده انگار براش تلاش کرده که اگه تلاشم کرده بود باز پز دادن نداره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از اول زندگیم داشتم حالا مراحلی از زندکی بوده خرجم کمتر بوده

هیچ وقت به رو اطرافیانم نیوردم و اینقدر من رو زجرم دادن که به روان ام آسیب رسیده 

طرف یه لباس میخرید بدو عکسش واسم میفرستاد مبگفت ببنین چی خریدم اینقدر حالا من خندم میگرفت چون واس من زیاد نبود...

بعد اونقدر اذیتم کردن که واقعا میخوام بشم مثل همین بنده خدا

نگاه از بالا به پایین به همه داشته باشم حتی به بهتر از خودم

ب نظرم شما هم حرص نخور دیگه کافیه ... بشو مثل خودش قبل از اینکه دهنش باز کنه حتی اگر چیزی هم نداری دروغ بده خق این ادمها همینه الکی مثلا بگو رقتم فلان زستوران وای اینقدر خرجمون شد و... فقظ عکس العملش داشته باش چطور آتیش بگیره چون همشون حسود ان

عمه منم پز دارایی دختراشو میده(فلان منطقه بالاشهر زندگی میکنن،بچه هاش پرستار دارن، غیرانتفاعی درس میخونن و...)

حالا اونا دارن مبارکشون باشه.به من و بقیه چه ربطی داره؟

ولی من که گذشته و فرم زندگی خودشو جد آبادشو میدونم فقط تو دلم میخندم‌بهش.ولش کن بذار شاد باشه

من خودم دلم واسه همچین آدمایی میسوزه.دست خودشون نیست یه مدت طولانی زیر بار منت و تحقیر بودن الان می‌خوان خودی نشون بدن.هر بار گفت بگو انشاالله خدا بیشترش کنه.

♥️السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ♥️

من از اول زندگیم داشتم حالا مراحلی از زندکی بوده خرجم کمتر بودههیچ وقت به رو اطرافیانم نیوردم و اینق ...

یخدا خیلیییی رو اعصابمه 

دلم میخواد یه روز بهش بگم از کجا اومده به کجا رسیده 

ولی نمیتونم.اعصتبم نیمکشه

یخدا خیلیییی رو اعصابمه دلم میخواد یه روز بهش بگم از کجا اومده به کجا رسیده ولی نمیتونم.اعصتبم نیمکش ...

نه نگو سیاست داشته باش

چون اگر بگی جیغ و داد راه میندازه تو میشی ادم بده

فقط قبل اینکه اون زر بزنه

تو پز بده جلوش همین واسش کافیه تا بترکه