2777
2789
عنوان

کمکتون میکنم برای پوستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 123 پست
واسه جوش و پوست چرب چی خوبه عزیزم؟ کلا چ کرم پودریم خوبه؟

کرم پودر نمیدونم چون ارایش نمیکنم فداتشم ولی واسه ی جوش ماسک ذغال و سرم ویتامین سی و روغنای طبیعی و سفیداب هم استفاده کن 

خب روتین پوستیتو توضیح میدی؟ بخور دادن صورت و استفاده از گلاب وسفیده تخم مرغ و ماسک سیبزمینیاستفاده ...

ماسک خونگی خیلی استفاده میکنم ماسک دغال استفاده میکنم ماسک ورقه ای هفته ای ی بار میزارم کرم شیر الاغ میزنم سرم ویتامین سی تو افتاب اگه باشم برسم خونه زینک اکسیاید میزنم ضدافتابم هیدرودرم  هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جای جوش های که خیلی فرو رفته شده باید چیکار ش کنیم؟ 

یا جوشی که وقتی رفت جاش رنگ قهوه ای میمونه 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

من پوستم خیلی پوست پوست میشه و دوست دارم شفافتر بشه

آبرسان ژیناژن خیلی عالیه پوست منم خشک بود حتی ضدآفتابم روش میماسید دیگه فک کن اما اینو میزنم خیلی خوب و شاداب شده پوستم