2777
2789
بعضیا نیاز دارن تو راه رفتنشون مشکل به وجود میاد عفونت میکنه نمیتونن لباس زیر بپوشن شما مشکل نداری د ...

عزیزم مسخره نکردم 

سوال بود فقط 

اگ درمانی باشه خب هیچ آدم عاقلی براش سوال پیش ننیاد 

ولی بضی خانوما برای خوشامد آقایون با همه جای خودشون ور میرن باید بگم ک اینجور مردا سیرمونی ندارن

مرد اگ مرد باشه انقد با زنش خوب رفتار میکنه ک زن ی لحظه این چیزا ب فکرش نرسه بخاد بهتر کنه خودشو 

بدشم این جراحی ها فقط و فقط در جهت صنعت پزشکی و درآمد زاییه اینستا رو باز میکنی انقد تبلیغ میکنن ی چیزاییو آدم ب خودش شک میکنه ک وای ینی همه جام ایراد داره 

اینم فقط و فقط و فقط بخاطر پووووول هس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ناخودآگاه هممون درگیر مجازی شدیم خبر نداریمما خانما خودمونو با فیلت***ر های پشت اینستاگرام مقای ...

بله ولی شخصا اصلا اینستا ندارم لزومی نداره اگه قرار آدم زندگیش و سبک فکرش بااین چیزا نابود شده پس اصالت انسانی و فطرت که خدا داده چی میشه؟انقدر درگیر ژل وبوتاکس و پیکر تراشی شدیم که درون وروحمون رو یادمون رفته

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

چکار کردی برای رعایت؟؟؟

نه من انجام ندادم

الان که گفتی

حس درد بهم دست داد

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
نه دیگه تا پیجشو نبینی نمیتونی بفهمی چی به چیه

اینستا ندارم💔

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
عزیزم مسخره نکردم سوال بود فقط اگ درمانی باشه خب هیچ آدم عاقلی براش سوال پیش ننیاد ولی بضی خانوما بر ...

نه عزیزم خیلی ها بعد دوران بلوغ لابیاهاشون بزرگ و کوچیک میشه اویزون میشه و نیاز دادن به جراحی 

قدیما همه کنار میاومدن الان وقتی عملش هست بهتره اون لابیای بزرگ بریده شه تا کمتر عفونت بگیرن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
نه عزیزم خیلی ها بعد دوران بلوغ لابیاهاشون بزرگ و کوچیک میشه اویزون میشه و نیاز دادن به جراحی قدیما ...

خیلی درد داره اینجوری ک میگید

من ی بند میندازم صورتمو جونم درمیاد اونوقت این عملا...

ووووووویییییییییییی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خیلی برجسته و مزخرفهمن واقعا تو استخر و ... خجالت میکشمحس میکنم واسه ازدواجمم به مشکل میخورم

ن بابا

مگه شوهر ایندت مال بقیه رم دیده ک بخواد با شما مقایسه کنه

فک میکنه براهمه همینجوره

بله ولی شخصا اصلا اینستا ندارم لزومی نداره اگه قرار آدم زندگیش و سبک فکرش بااین چیزا نابود شده پس اص ...

خب همین که شما خودت رو دوس داری یعنی برد کردی

و این عالیه

و ما باید هممون اینجوری باشیم اصلا

.
خیلی درد داره اینجوری ک میگیدمن ی بند میندازم صورتمو جونم درمیاد اونوقت این عملا...ووووووویییییییییی ...

من استانه دردم بالاس وای ارزومه انجامش بدم قبل ازدواج کردنم😬 مال من نامتقارنه

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن