2777
2789
عنوان

پا گشای خواهر شوهرم

72 بازدید | 4 پست

یکی از خواهر شوهرم تازه ازدواج کرده من چند روز پیش شام دعوتش کردم و به عنوان کادو مبلغ ۲ میلیون بهش کادو دادم بعدش جاریم رفته از مادر شوهر خبرچینم پرسیده گفته فلانی چقد کادو داده اونم گفته بعد جاریم دیشب خواهر شوهرمو دعوت کرده پا گشا۲و نیم میلیون بهش کادو داده من با این جاریم چیکار کنم بار اولش نیست این کارو میکنه قبلا هم برای تولد بچه خواهر شوهر بزرگم این کارو کرده همش میره از این و اون میپرسه فلانی (من)چقدر داده بعد مبلغی میزاره روش من که جاری بزرگه هستم کم بیارم راه کار بدید جلوی دهن این و اونو هم نمیتونم ببندم

نی نی یار اگه خدارو میشناسی کاربری منو نترکون دیگه خسته شدم بی دلیل لغو میکنی سیمکارت ندارم میفهمی؟؟؟ خیلی دوستت دارم خدا جونم شکرت خدای قشنگم❤

ولش کن چه کم آوردنی عزیزم، اونه که همش پی کارای شماس. خیلی هم خانومی کردی دو میلیون هم برا کادو کم نیس عزیزم حالا اون خودش داند چقدر کادو گذاشته یا نگذاشته مسابقه نیس که 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن چه کم آوردنی عزیزم، اونه که همش پی کارای شماس. خیلی هم خانومی کردی دو میلیون هم برا کادو کم ن ...

دارم سکته میکنم یعنی قراره همیشه این کارو بکنه؟ کم مونده از این محله فرار کنم از دستش

نی نی یار اگه خدارو میشناسی کاربری منو نترکون دیگه خسته شدم بی دلیل لغو میکنی سیمکارت ندارم میفهمی؟؟؟ خیلی دوستت دارم خدا جونم شکرت خدای قشنگم❤