2777
2789
خدایی چجوری دل دارین برا این کاراخیلی سخته واقعاتقصیر شما نیست البتهمجازی واقعا رو زندگی مردم تاثیر ...

برای چی رو زندگی ما اثر نذاشته؟ادم باید خودش عاقل باشه بعضی خانم ها دیگه خودشونو دارن تیکه پاره میکنند متاسفانه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا با خودتون انقد ور میرین ؟؟؟؟

بعضیا نیاز دارن تو راه رفتنشون مشکل به وجود میاد عفونت میکنه نمیتونن لباس زیر بپوشن 

شما مشکل نداری دیکه حداقل مسخره نکن 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
برای چی رو زندگی ما اثر نذاشته؟ادم باید خودش عاقل باشه بعضی خانم ها دیگه خودشونو دارن تیکه پاره میکن ...

واقعا خیلی بد بود برای من حتی اعتماد ب نفس ازدواج کردنم نداشتم

پس شما ناز نازی هستین منم تو دندانپزشکی مثل شمام طرف کلی بی‌حس کرده بود صدای عنبر اینا رو می‌شنیدم ج ...

من طپش قلب گرفتم‌ داشتم غش میکردم کلی اب میوه بهم دادن و سرم زدن😭🤣

,ببخشید ولی از کجا میفهمید باید جراحی کنید َ؟؟؟؟ 🙄🙄

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
واقعا خیلی بد بود برای من حتی اعتماد ب نفس ازدواج کردنم نداشتم

اعتماد بنفست رو درمان کن دوروز دیگه طرف بگه دماغت کجه میخوای بدویی بری زیر عمل؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد