2777
2789
عنوان

اطلاعات سیم کارت سوخته

46 بازدید | 8 پست

سلام وقتتون بخیر ببخشید دوستان سیم کارت من ب اسم کسی بود دیروز سوزونده ویکی دیگه گرفته الان تلگرام و واتساپ گوشیم پاک شده ممکنه مخاطبای واتساپ وتلگرامم با چتا رو ببینه؟ 

آره اگه خط رو دوباره بگیره به راحتی با کد میره روی تلگرام و همه چی چتا هم هستن

اخه من تایید دومرحله ای دادم الان واتساپم مهمه یعنی چتارو میبینه؟  من وارد واتساپ میشم میزنه ریمو اکانت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون طرف واتساپ نصب کرده

اره من وارد واتساپ میشم میزنه 

6922 از واتس اپ در این دستگاه خارج شده است. این ممکن است به این دلیل باشد که شما آن را در تلفن دیگری ثبت کرده اید. اگر حساب را از این دستگاه حذف کنید، پیام‌ها یا سایر داده‌هایی را که پشتیبان‌گیری نشده‌اند از دست خواهید داد. دوتا کلمه میاد حذف حساب.  ادامه دادن نمیدونم کدوم بزنم چتام واسش نره