برای برادرم یه شهر دیگه با فاصله ۲۰۰کیلومتر رفتیم خاستگاری من خودمم همین شهر زندگی میکنم برادرم که لغو از خاستگاری میومد به دختر خانم سر بزنه مامانم هم میومد خونه من چند روز میموندن اما خونواده دختر خانم هیچ وقت دعوت نکردن تو سه ماه و یک روز دختر خانم دعوا میکنه که خونوادت نیومدن ما هم گفتیم اومدیم ولی دلمون میخاسته دعوت کنید که بیاییم
وا مگه خواستگاری دعوت کردن داره؟؟؟ شما خواستگار اون دخترید و باید میرفتید
اگه اونا دعوت میکردن وجهه جالبی نداشت
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خوب گفتین بدون دعوت که نمیرن ولی واسه خواستگاری رفتین یا نه میخواسته یه تماس بگیرین بگین هستین خونه ...
خواستگاری رو رفتیم و نشون هم بردیم نامزد کردن منظورم بعد از نامزدی مامان که میومدن خونواده عروس دعوت نکردن برای رفتن ما و گفنن شما خونواده داماد بودین باید خودتون میومدین میخواستم نظر شما رو بدونم