2777
2789

باغریبه ها خوبم ولی ارتباط صمیمانه نمیتونم بگیرم هیچ دوستی ندارم تنهایی داره نابودم میکنه

دوستی هامم کوتاه مدته کسی واقعا دوسم نداره خیلیا بی دلیل از من بدشون میاد بااینکه کاری نمیکنم

تراپی هم رفتم دوسال فایده نداشته

نمیدونم چیکار کنم چرا اینقد بدشانسم هیچ لذتی از زندگیم نمیبرم

میرسم...🦋
منم همینم ، دیگه کنار اومدم یکمخیلی ناراحت بشم مینویسم ،خالی میشم

چطوری کنار اومدی

من نمیتونم کنار بیام واقعا فکر خودکشی دارم

چن سالته دروه حده مشکلت؟

میرسم...🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اضطراب اجتماعیم یجوریه ک مثلا عروسی ک دعوت میشم فامیل اینا یا مهمونی میخام برم تنهایی با خانواده نمیتونم مثلا با مامان اینا دوس دارم خواهر یا کسی همسن خودم پیشم باشه . احساس خجالتی هس یا معذب ودن نمیدونم استرس الکی میگیرم . از الان درگیر اینم عروسی دختر داییم هست هنوز کارت دعوت نفرستادن مغزم نشخوار ذهنی دارم ینی دعوت میکنن ؟ اگه دعوت کنن فقط مارو خواهرم اینارو دعوت نکنن چی ؟ اگه خواهرم اینارو دعوت کردن نرفتن چی ؟ نمیدونم گاه ادم مجبوری میخاد بره گاه میگم بدرک نمیتونم برم نمخوام ولی خیلی بد میشه از جامعه از ادما فراری شدن . از یطرفم کاش مزدوج میشدم ۳۲ سالمه اونوق اعتماد بنفسم بالا میبود . الان این دخور داییم ۲۳ سالشه . خوشبخت شه 

چطوری کنار اومدیمن نمیتونم کنار بیام واقعا فکر خودکشی دارمچن سالته دروه حده مشکلت؟

19

دو سه تا دوست بیشتر ندارم با اونام صددرصد صمیمی نیستم

نهایت حال احوال کنیم گاهی

یجوری انگار تو هر جمعی هیچکس علاقه ای به من نداره😅 مثلا دورهمی میرفتن اصلا به منم نمی‌گفتن

فقطم من اینطوری بودما

انگار کسی از من خوشش نمیومد

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

منم اضطراب اجتماعیم یجوریه ک مثلا عروسی ک دعوت میشم فامیل اینا یا مهمونی میخام برم تنهایی با خانواده ...

میفهممت از صمیم قلب

منکه اصلا تو جمعاب خونوادگی نمیتونم برم

هیچ دوست واقعیم ندارم بعضی موقع ها میگم تو این دنیا ینی کسی نیس واقعا منوبخاطر خودم بخواد

میرسم...🦋
19دو سه تا دوست بیشتر ندارم با اونام صددرصد صمیمی نیستمنهایت حال احوال کنیم گاهییجوری انگار تو هر جم ...

انگاری داری منو توصیف میکنی

منم مث تو یکی دوتایی دارم ولی اصلا نمیشه روشون حساب کرد فقط نگهشون داشتم ک ینی منم دوست دارم

کسیو ندارم تو زندگیم که بتونم بهش تکیه کنم بقیه رو میبینم هرکی حداقل چنتا دوست یا فامیل خوب داره من هیچی:)

تو واسه چی اینطور شدی کودکی بدی داشتی؟

میرسم...🦋
انگاری داری منو توصیف میکنیمنم مث تو یکی دوتایی دارم ولی اصلا نمیشه روشون حساب کرد فقط نگهشون داشتم ...

منم خودممو خودم ، البته با یکی از دوستان یه مدت خیلی صمیمی شدم ازم سو استفاده کرد الانم اصلا چندماهیه انگار نه انگار من وجود دارم :) هنوز ضربه اشو نتونستم هضم کنم

شبا گاهی یادم میوفته اشکام بند نمیاد که چقد ساده لوح بودم

در مورد کودکی بد واقعا نمیدونم مشکل از اونه یا خودم

ولی کودکیم هم بد بوده هم خوب

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

منم خودممو خودم ، البته با یکی از دوستان یه مدت خیلی صمیمی شدم ازم سو استفاده کرد الانم اصلا چندماهی ...

منم مثل تو از این روابط صمیمانه داشتم ولی همیشه تهش ی ضربه ای طرف بهم زدو رفت اینا باعث شده اصن حس بی ارزشی شدید دارم

تاحالا تراپی نرفتی؟

میرسم...🦋