2777
2789
عنوان

تاحالا شده حالتون بد باشه و بشدد نیاز ب یکی داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 35 پست
من خیلی دلم گرفته از تنهایی و ظلم این دنیا من آدمی نیستم همش بنالم اما خب گاهی وقتا دوستداری با یکی ...

خوبه که یه همسر داری . من که حتا مادرم اجازه ازدواج هم نمیداد بهم. تمام ازدواجام و خراب میکرد از سر حسادت. به اتدازه موهای سرم خواستگار داشتم اونم موردهای خوب. 

من خیلی دلم گرفته از تنهایی و ظلم این دنیا من آدمی نیستم همش بنالم اما خب گاهی وقتا دوستداری با یکی ...

خوبه که یه همسر داری . من که حتا مادرم اجازه ازدواج هم نمیداد بهم. تمام ازدواجام و خراب میکرد از سر حسادت. به اتدازه موهای سرم خواستگار داشتم اونم موردهای خوب. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مادرم ب درد نخور بود بخدا ۲ ساله صداشو نشنیدم

اینا مادر نیستن فقط تولید مثل کردن . از بین بچه ها یکی که توانمندتره پیدا میکنن ازش نهایت سواستفاده میکنن . زندگیش و از بین میبرن بعد برای ته مونده های زندگیش نقشه میکشن. 

اینا مادر نیستن فقط تولید مثل کردن . از بین بچه ها یکی که توانمندتره پیدا میکنن ازش نهایت سواستفاده ...

دقیقا من بچه همسر دوم بابام هستم ک فوت کرد پدرم مادرم رفت پیش بچه های اون شوهرش