2777
2789
روی پلک چشم نباید بزنیفقط زیر چشم

فقط زیر چشم میزنم 

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
نه كلا نبايد نزديك پلك زدروى استخوان گونه و قسمت پشت چشم قسمت استخوان ابرووكفايت مى كنه

عه خب پس این پف و چروک‌های ریز دور پلک رو باید چیکار کرد؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بوتاکس برن

جرات ندارم .اطلاعاتی راجع بهش ندارم یه وقت بلایی سر چسمام و صورتم نیارم

عه خب پس این پف و چروک‌های ریز دور پلک رو باید چیکار کرد؟

عزيزم اين خودش جذب پوست ميشه اگه واقعا كارى از دستش بر بياد ميره اونجاها رو ترميم مى كنه نگرانى نداره

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
خب من پوست اطراف پلکم داره چروک میفته .پوست استخوان دور چشم که مشکلی نداره

نه ببین وقتی روی اون استخون بزنی خودش کم کم جذب میشه میره بالا. یه بار اینجوری بزن ببین بازم چشمت اذیت میشه یا نه. 

نه ببین وقتی روی اون استخون بزنی خودش کم کم جذب میشه میره بالا. یه بار اینجوری بزن ببین بازم چشمت اذ ...

باشه عزیزم الان شستم و دوباره اینجوری که گفتی زدم. مرسی از راهنماییت

عزيزم اين خودش جذب پوست ميشه اگه واقعا كارى از دستش بر بياد ميره اونجاها رو ترميم مى كنه نگرانى ندار ...

مرسی ممنونم