2777
2789
عنوان

نصف شبی دعوامون شد🚶🏻‍♀️😑😂سومین دعوای امشبمون🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2334 بازدید | 86 پست
منم شوهرم قبلا می‌گفت دوست ندارم بری سر کار الآنم میگه دلیلش اینه که میگه اذیت میشی هم بچه ها هم کا ...

میخواستم برای ارشد بخومم و ی جا ک دوست دارم مشغول به کار شم🥲 حتی راضینیست برای ارشد بخونم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ملی به حرف بقیه گوش نده ...این روزا خانوما واسه خودشون یه پا مرد شدن ...زنونگی ندارن...شیرنشی دعواکن ...

اینکه میگه نمیزارم تو محیط مردونه باشی وقعا حرصمو درمیاره😑🤦🏻‍♀️نمیتونم بحث نکنم😂😑

بهش گفتی بچه روگازبگیرهههههه؟؟؟؟؟؟توعاقلی ایا؟؟؟؟؟هممون پریود میشیم اینطوری نیستیم والا

تا الان نشده از رو علاقه یکیو گاز بگیری؟😑😂

من مشکل دارم حتما خواهر کوچولومو گاز میگیرم فشار میدم😂😑ابراز احساساتم خشنه😂

چرااااااا حتی شهر خودتون؟ بد دل نباشه

اط صحبتاش مشخص بود زود بچه میخواد به همین خاطر انگار راضی نبود برای ارشد بخونم

منم آب پاکی رو ریختم رو دستش که تا ۸سال اصلااااا به بچه فکرنمیکنم😁

چ‌جو گیر😐بگو‌برو عامو سسشر نگو 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چه همه حمله کردن به رل اسی ! بابا باور کنین توی آمریکا اگه خانمی شاغل نباشه بقیه میگن خوشبحالت دستت ...

مسئله اینجاست که خودِ خانم باید انتخاب کنه که میخواد شاغل باشه یا خانه دار 

اگه مرد کل مسئولیت مالی رو به عهده بگیره زن هم کل مسئولیت خونه رو به عهده میگیره 

اون کنیز و غلام بخت برگشته هم انسان بودند و برای خودشون خانواده داشتن اما اسیر میشدند . البته شاید از نظر شما چون طرف کافره حقشه پس. 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

حالا یه چی گفتی معنی حرفت این نبود که بچه رو جوری گاز بگیری که گوشتش کنده بشه بیفته زمین😐خیلی برخوردش مسخره بود،در مورد کار هم مطمئن باش نمیذاره کار کنی بعضی از اونایی که میگفتن مشکلی نداریم با کار کردنت زدن زیر حرفشون وای بحال این

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

استارتر برای تو هنوز ازدواج خیلی زوده 

طرف مقابلت خودشیفته ست ، زن ستیزه ، جوگیره ، کج فهمه ، مرد سالاره ، ایده آلیسته و تو قبل اینا میگی تا ۸ سال بچه نمیخوام ؟؟؟

کل مشکلاتتون حل شده ازدواج کردین سر و سامون گرفتین فقط موند بچه ؟؟؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

در مورد اینکه گفتی زود کوتاه میای مقابل حرفا حتما برو پیش مشاور تا برخورد صحیح رو یاد بگیری ،اصلا این موضوعو دست کم نگیر،منم این شیوه از  طرز رفتار مادرم رفت تو ناخودآگاهم و تو سالها زندگی برام مشکل بوجود آورده و الانم دیگه دیره برا تغییر رویه م

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..