2777
2789
عنوان

پذیرایی عروسی بیاین لطفااااا

285 بازدید | 39 پست

میوه چیا باشه 

غذا  چطور؟

دسر هم بگین که چی بدم 

راستی اگه چند نوع غذا باشه  میتونه اونا رو به موقع پخش کنه به مهمونا 

نمیخوام شلوغ اینا بشه 

اگه محدودیت بودجه نداری میوه و شیرینی و آجیل قبل شام بده 

بستنی و ژله و کیک شکلاتی بعد از شام با صرف چای و کاپوچینو 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میوه 

موز .پرتقال. کیوی سیب معمولاً میزارن با خیار اینا 

غذا هم معمولا یا جوجه کباب یا زرشک پلو 

برا من که جوجه کباب بود با زرشک پلو 

نه هردشون باهم میارن دیگه هرچی بخاد همون برمیداره

منم همین نظر رو دارم میگم یه زرشک پلو باشه با سالاد و نوشابه و ماست دسر هم شربت و ژله میوه هم ۴ نو ...

اره این خوبه ، همون خرج رو میتونی به خیریه ای جایی بدی میدونی چقدر خدا کمکت میکنه همین اول زندگی تا اینکه کلی بریز بپاش شه و غذاها بره تو آشغال

میوه موز .پرتقال. کیوی سیب معمولاً میزارن با خیار اینا غذا هم معمولا یا جوجه کباب یا زرشک پلو برا من ...

مرسی عزیزممم

میوه همین هایی که شما گفتین مد نظرمه 

آنقدر استرس دارم امیدوارم پذیرایی اینا خوب بشه 

مرسی عزیزممممیوه همین هایی که شما گفتین مد نظرمه آنقدر استرس دارم امیدوارم پذیرایی اینا خوب بشه

فدات 

تازه شربت و دسر 

یا شربت و شیرینی 

برا من شربت و دسر شیرینی باهم بود 

بعد از شام کاپوچینو اینا بود 

فدات تازه شربت و دسر یا شربت و شیرینی برا من شربت و دسر شیرینی باهم بود بعد از شام کاپوچینو اینا بود

خیلی خوبه خوشبخت بشین انشالله 

مامانم میگه کیک عروسیت رو بعد برش به همراه چایی  یا کاپوچینو میاریم مهمونا میل میکنن ژله هم باشه 

من خودم دو ماه دیگه عروسیمه 

تالار صحبت کردیم میوه قراره ۵ مدل خودشون بزارن نمیدونم دقیق چه میوه هایی هست با ۳ مدل شیرینی خشک و شام هم یکی چلو گوشت و یکی هم زرشک پلو با مرغ

با چای و کاپوچینو

به نظرم واقعا زیادیه و میدونم آخرش نصفش و باید برگردونیم خونه اما خرج عروسی با پدرمه و هرچی میگم زیاده گوش نمیده